Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

EVOKE postaje EVOKE Group i donosi novine na tržište Srbije!

Povodom 6. rođendana kompanije i usled dugo pripremane organizacione transformacije, EVOKE postaje EVOKE GROUP, a u okviru kompanije kreirane su četiri organizacione celine. Takođe, kao potpuno nova organizaciona celina, nastao je TOK3N, prva Web 3.0 agencija.

Boutique Marketing Agencija EVOKE
Jedinistveni model full service marketing agencije koja posluje po “five clients” biznis modelu u okviru koga radimo samo za do 5 klijenata u datom trenutku.

Našim klijentima mi nismo samo agencija, eksterni saradnici, već njihov istureni marketing sektor ili sektor za digitalni marketing, deo njihove organizacione strukture. U praksi, pokazalo se da je ovo model koji pravi razliku.

“Osoba koju biste zvali Key Account Manager u okviru marketing agencije, po našem modelu rada minimum jednom nedeljno sedi u prostorijama klijenta, ima svoje radno mesto, aktivno učestvuje u svim internim aktivnostima i radu radnih tela, a svima u kolektivu upravo taj “Key Account Manager” nije osoba iz eksterne agencije već njihov kolega iz digitalnog sektora”. – Stefan Lobor, Head of Boutique Marketing Agency Evoke

Kreativni Studio STEVE NOHO
STEVE NOHO je ono što vidiš, čuješ, i osetiš. On je revolucionarni kreativac u telu pedesetogodišnjeg industrijskog dizajnera, neobjavljeni autor i beskrajno neduhovit porodični čovek.

Za javnost, STEVE NOHO je full service kreativni studio, miks brending agencije, dizajn studija, tima kreativnih pisaca i foto/video produkcije. Mi komuniciramo vaše brifove i stvaramo projekte koji traju, od konceptualizacije do realizacije.

“Već dve godine interno radimo na organizacionoj transformaciji. Mi praktično već duže vreme imamo kreativni studio, a sada je došlo vreme da to i iskomuniciramo. Pored bliske saradnje sa našom boutique marketing agencijom, kreativni studio STEVE NOHO u ovoj godini nastoji da poveća broj projekata primarno na polju dizajna pakovanja proizvoda i izrade vizuelnih identiteta”. – Nenad Ivić, Head of Creative Studio Steve Noho

Inkubator internih EVOKE GROUP projekata ENKUBATOR
Inkubator nastao u procesu glasovne promene iz “i” u “e”. To je promena stava, pristupa životu i radu i mesto odakle se sva energija pretvara u onu najlepšu, pozitivnu.

U okviru inkubatora ENKUBATOR interno razvijamo digitalne proizvode i usluge koristeći infrastrukturu agencija i kreativnog studija, samostalno ili u partnerstvu sa ekspertima iz oblasti u kojoj se projekat realizuje. Najsvežiji projekti koji su ugledali svetlost dana, a proizašli su iz ENKUBATORA su edukativni centar Učiteljica i Izložba.

“Predivno je što jedan projekat koji počinje od nule nastaje u sjajnom i kreativnom kolektivu koji već duže vreme radi i razvija se. Edukativni centar Učiteljica u timu ima veliki broj učitelja, učiteljica i nastavnika engleskog jezika. Ipak, bez svih sjajnih ljudi iz ostalih EVOKE GROUP organizacionih celina, mi ne bismo postigli sve što jesmo u prethodne dve godine. Takođe, spoj različitih zanimanja i usluga, omogućio nam je da za klijente boutique marketing agencije EVOKE radimo i na specifičnim kampanjama, usko usmerenim na decu i porodicu. Jelte, imamo obe ekspertize. Retko je to naći na jednom mestu”. – Sonja Vuković, Project Manager, Edukativni centar Učiteljica

Web 3.0 Agencija TOK3N
Web 1.0 zahtevao je da unesete username i password. Sa Web 2.0 dobili smo opciju da se prijavimo uz pomoć Google, Facebook ili nekog drugog naloga. Web 3.0 nam omogućava pristup na jedan klik, povezivanjem našeg digitalnog novčanika.

TOK3N je prva web 3.0 agencija u Srbiji, izmintovana u ponedeljak, 28. februara i nudi niz komunikacionih i razvojnih usluga vezanih za NFT projekte, Metaverse projekte i kriptovalute.

“Krećemo sa najkliše rečenicom, ali u nikad tačnijem kontekstu. Preda mnom i pred timom je veliki izazov i stvarno to mislim. Lepo je biti u nečemu prvi, ali to sa sobom nosi ogromnu odgovornost, kako prema klijentima, tako i prema nama samima. Kada na to dodamo nepredvidivo tržište, kakvo tržište kriptovaluta svakako jeste, dobijamo pravi ringišpil. Mi svakako imamo tim koji je spreman za takvu vrstu vožnje. TOK3N, kao nova EVOKE GROUP organizaciona celina, nastala je zbog povećane potražnje sa tržišta, shodno promenama koje donosi Web 3. Mesecima unazad imamo upite za izrade NFT kolekcija i sada konačno mogu da kažem da to možemo da uradimo od konceptualizacije do realizacije, narodski rečeno – od a do š.” – Damir Jovanović, Head of Web 3.0 Agency Tok3n

Na ovogodišnjem Izazov Forumu, Nikola Vuković, Managing Partner kompanije EVOKE GROUP i Damir Jovanović, Head of Web 3.0 Agency Tok3n, obratiće nam se sa pričom šta je Web 3.0 i kako možemo iskoristiti ovaj momenat i NFT ekspanziju da ostvarimo i podignemo na viši nivo naše komunikacione i prodajne ciljeve! To je i mesto na kome ćete premijerno moći da saznate više o uslugama Web 3.0 Agencije Tok3n.

“Sve što ste pročitali do sada, deo je jedne šire priče o organskom i temeljnom rastu i razvoju, kao i pozitivnim posledicama istog. Zaista smo ponosni na to i zahvalni mnogima od vas koji ovo čitate, a direktno ili indirektno ste bili deo našeg razvojnog puta!” – Nikola Vuković, Managing Partner, Evoke Group

Autor teksta: Nikola Vuković, Managing Partner, Evoke Group

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!