Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

European Excellence Award za agenciju Chapter 4 PR

U konkurenciji 700 prijavljenih radova iz čitave Evrope, agencija Chapter 4 PR iz Beograda na svečanoj ceremoniji u Berlinu, osvojila je European Excellence Award za projekat kompanije PepsiCo Srbija „Plus za planetu – promena počinje od tebe“. Evropski PR oskar, Chapter 4 agencija je osvojila u kategoriji Balkan, gde je u finalu imala još jedan društveno-odgovorni projekat – „Zdravo dvadesete“ kompanije Galenika.

European Excellence Award se dodeljuje u 62 kategorije, a žiri čini čak 40 internacionalnih eksperata iz oblasti komunikacija i PR-a. Svečana ceremonija održana je u „Wintergarten Variete“ teatru i prisustvovale su joj brojne zvanice iz najboljih evropskih agencija i kompanija. Ova smotra se smatra evropskim šampionatom u oblasti odnosa s javnošću i kombinuje najviši kvalitet komunikacije, međunarodnu dimenziju u digitalnom dobu, sa izuzetnom kreativnošću i inovacijama u oblasti odnosa s javnošću.

„European Excellence Award je kruna našeg posvećenog rada na projektima koje sprovodimo sa dugogodišnjim klijentima i partnerima. Ponosni smo na klijente i uspeh oba agencijska projekta koje je žiri izdvojio kao finaliste za ovo prestižno, evropsko PR priznanje, a posebno na činjenicu da smo u ovako bogatoj konkurenciji imali veoma zapažene prijave na ceremoniji u Berlinu. Više od svega, ponosni smo na tim naše agencije i ljude koji svakim danom čine da ideje postanu stvarnost i da projekti koje vodimo budu vredni Oskara“ –  istakla je Olivera Petrović, Client Service Director agencije Chapter4 PR.

Nakon tri godine online dodeljivanja, svečanost je ponovo organizovana uživo. Agencija Chapter4 PR, je u prethodnih 10 godina, čak tri puta bila u finalu, a ove godine prvi put je i osvojila ovo međunarodno PR priznanje za izvrsnost.

Listu pobedničkih radova možete pogledati na ovom linku.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!