European Communication Monitor 2019

SVET – U toku je istraživanje European Communication Monitor 2019. Ako se bavite komunikacijama, molimo vas da odvojite 15 minuta vremena i doprinesete ovogodišnjem istraživanju na sledećem linku: http://www.communicationmonitor.eu/. Link će biti dostupan do 8. marta.

Ovo istraživanje iz oblasti komunikacionog menadžmenta i odnosa s javnošću, sprovodi se jednom godišnje već punih 13 godina. Istraživanje iz 2014. predstavlja najiscrpniju analizu do sada, sa učešćem 21 hiljade profesionalaca iz 40 zemalja Evrope, među kojima je i Srbija. Naša zemlja je prvi put imala dovoljan broj ispitanika za poređenje sa ostalim evropskim zemljama 2011. godine.

European Communication Monitor vodi međunarodna istraživačka grupa koju čine profesori sa 11 renomiranih univerziteta širom Evrope, a u organizaciji European Public Relations Education and Research Association (EUPRERA), European Association of Communication Directors (EACD) i uz podršku vodeće evropske konsultanstke kuće Ketchum Pleon. Istraživanje se sprovodi u naučne svrhe, u pokušaju da se projektuju budući tokovi naše struke.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari