test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

EUROBEST donosi novo iskustvo učenja

SVET – Ove godine, vodeći evropski festival kreativnosti ponudiće ​​program sa najviše interaktivnog sadržaja do sada. Od 1. do 3. novembra na Eurobestu u Helsinkiju moći ćete učestovati u različitim seminarima, okupljanjima i radionicama koje će omogućiti posetiocima da stvore sopstveno iskustvo i da se prepuste putovanju koje će im doneti nova znanja i veštine.
“U godini koja nam donosi Eurobest u Helsinki, želeli smo stvoriti program učenja koji odražava tekuće pristupe kreativnom procesu. Finska je trenutno žarište tehnologije i inovacije i ovaj novi format obećava potpuno novu dimenziju koja će uistinu biti interaktivna. Seminari su osmišljeni tako da se iskoristi ono najbolje od domaćih, međunarodnih i globalnih uvida, kako od govornika tako i od posetilaca, što znači da će sadržaji biti inspirativni, praktični i sveobuhvatni“, poručila je Louise Benson, direktorka Eurobest festivala.
Eurobest će i ove godine pružiti evropskoj kreativnoj industriji mesto za susrete, razmenu ideja i učenje. Najbolji svetski stručnjaci ponudiće uvid u to kako podstaknuti nove ideje i unaprediti stare, te kako misli pretočiti u akciju. Tokom svakog dana festivala, paralelno će se odvijati više različitih sednica, seminara i radionica, čime se posetiocima omogućiti sloboda odabira područja i format koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

Informacije o tome kako biti deo Eurobest festivala možete naći na www.eurobest.com.

Izvor: HURA

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!