test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Enstring je HR-first agencija u regionu

REGION – Nakon što je u prvoj polovini ove godine napravio repozicioniranje na tržištu iz strateško-kreative u digital-first agenciju i doneo odluku da svim svojim unitima omogući da se pozicioniraju u podbrendove, Degordian danas lansira Enstring – HR-first agenciju!

Degordian je stratešku odluku o kreiranju podbrendova pod umbrellom svog poznatog i na tržištu etabliranog brenda doneo sa ciljem da se svaka od vertikala usluga lakše pozicionira na regionalnom i  globalnom tržištu kao nišni ekspert u svom području. Nakon što je prošlog meseca lansirao svoj prvi podbrend, development agenciju Builtt, sledeći je na red došao employer branding unit kojeg od sada na tržištu poznajemo pod imenom Enstring.

Ko je Enstring?

Enstring je HR-first agencija, novi podbrend Degordiana, do sada poznat kao njihov employer branding sektor.

Employer branding najmlađi je unit u Degordianu, no stanje na tržištu rada i povećanje interesa za employer branding aktivnostima omogućili su ovom sektoru još brži rast i razvoj nego što je bilo očekivano i planirano. Sve veća potražnja za uslugama širima od onih koje se smatraju delom employer brandinga te paralelno usavršavanje i edukovanje tima, omogućilo im je da prošire svoj portfolio i pozicioniraju se u HR-first agenciju.

Koje područje usluga pokriva Enstring?

HR-first podrazumeva tri područja fokusa: employer branding, HR consulting i edukacije, kao i jačanje HR zajednice.

Šta znači Enstring?

„Enstring“ utelovljuje bit povezanosti, one koja spaja različite elemente unutar organizacije. Baš kao što konac povezuje bisere u ogrlicu, mi služimo kao poveznica između HR stručnjaka, potencijalnih i sadašnjih zaposlenih, različitih sektora kompanije, pa čak i šire javnosti. Naša agencija deluje kao kanal za efikasnu komunikaciju, olakšavajući dijalog i razumevanje u svim smerovima.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!