Emanuele Nenna na festivalu #kaktus2019!

Emanuele Nenna, Co-founder and CEO agencije The Big Now (Italija), jedan je od predavača ovogodišnjeg festivala KAKTUS 2019, a govoriće na temu „Exploring the Future of Advertising. A Call for Agencies and Clients: Take a Seat and Make Yourself Uncomfortable„.

Od 1995. Emanuele radi u oblasti komunikacija i advertisinga. Karijeru je započeo kao copywriter, da bi ubrzo postao CEO i partner u nekoliko međunarodnih agencija (Nurun, Tribal DDB, Rapp Collins). Godine 2008. sa još dva partnera pokrenuo je Now Available, prvu italijansku agenciju u oblasti neutral advertisinga, koja 2014. postaje The Big Now, sa kancelarijama u Milanu, Rimu i Akri, glavnom gradu Gane. Godine 2018. kreativna agencija The Big Now postala je deo Dentsu Aegis Group mreže.

Emanuele je trenutno predsednik UNA – Aziende della Comunicazione Unite, udruženja koje je nastalo iz nedavnog spajanja ASSOCOM i Unico, sa idejom da objedini struku u Italiji sa više od 200 članova. Nenna je takođe suosnivač IF! italijanskog festivala, međunarodnog advertising događaja posvećenog isključivo kreativnoj industriji. Od 2014. godine ovaj festival održava se u saradnji sa ADCI – Art Directors Club Italiano, i u partnerstvu sa Google-om.Pored toga što je predavač na NABA IED and Politecnico, Emanuele je takođe autor knjige „Creative 4Cast. A new solution for the future of advertising“ (LID Publishing, London, 2013).

S obzirom da je ove godine 5. jubilarni festival KAKTUS, organizatori obećavaju najkvalitetniji program do sada i veliki broj zanimljivog sadržaja 29. i 30. oktobra u Madlenianum Opera&Theatre. Program i spisak predavača možete pronaći na sajtu festivala.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari