Effie Worldwide pokreće nagradu za najefkasniju ideju na svetu

SVET – Effie Worldwide pokreće inauguralnu nagradu Global Best of the Best Effie Awards, koja slavi najefikasnije marketinške kampanje na svetu.

Za ovu prestižnu nagradu mogu konkurisati svi dobitnici zlatnih Effie statua i Grand Prixa sa nacionalnih i regionalnih takmičenja Effie 2019, uključujući i dobitnike Effie Croatia i Effie Serbia. Oni se imaju priliku takmičiti na svetskom nivou za titulu najboljeg od najboljih u marketinškoj efikasnosti te osvojiti najprestižniju nagradu od svih.

Kako bi se prijavili, dobitnici zlatnih i Grand Prix statua svoj pobednički projekat treba da prevedu na engleski jezik. Prijava pritom zahteva nekoliko dodatnih informacija o lokalnom tržištu, a menjanje projekta nije dopušteno. Podnosioci prijave će morati priložiti kopiju originalne prijave s lokalnog takmičenja.

Vineet Mehra, predsednik Odbora Effie Worldwidea i globalni direktor marketinga Walgreens Boots Alliancea, izjavio je: „Više od 50 godina osvajanje Effieja predstavlja globalni simbol uspeha kojim se slavi marketinški rad koji je kreativan, hrabar, inspirativan i, naravno, efikasan. U našem globalizovanom svetu najbolji i najefikasniji marketing nadilazi granice jer se ljudi iz različitih delova sveta i različitih kultura mogu poistovetiti s našom misijom. Global Best of the Best Effie nagrade predstavljaju najveće priznanje efikasnosti na svetu.“

Rok za prijavu vaših pobedničkih projekata je 31. mart 2020. godine. Za više informacija posjetite www.effie.org.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari