Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Effie: McCann Worldgroup proglašen za Evropsku agencijsku mrežu 2020. godine

SVET – McCann Worldgroup proglašen je za najefikasniju agencijsku mrežu u Evropi 2020. godine na Effie Awards Europe. Effie Europe je godišnje takmičenje koje nagrađuje najefikasnije kampanje komercijalne komunikacije u Evropi i simbol je dokazane efikasnosti oglašavanja i partnerstva klijenata i agencija.

Mark Lund, izvršni direktor za UK i Evropu, McCann Worldgroup, rekao je, „Ovo je ogromno postignuće. Uprkos velikim izazovima tokom 2020. godine, naša strateška zajednica ostala je potpuno usredsređena na kreiranje efikasne i smislene komunikacije za naše klijente – što nikada do sada nije bilo važnije. Apsolutno smo oduševljeni što smo zadržali poziciju broj 1 u Evropi sa još jednim rekordnim učinkom. Ovo je ogromna čast i za naše partnerstvo sa klijentima i za našu stratešku zajednicu i neverovatno sam ponosan na nepokolebljivu posvećenost i vođstvo naših talentovanih timova“.

Učinak McCann mreže tokom 2020. godinu rezultat je višestrukih nagrada koje su osvojile kancelarije u Velikoj Britaniji, Irskoj i Rusiji u partnerstvu sa klijentima Aldi, Help for Heroes, Tele2 Russia i Sudocrem, a svoj doprinos ovom uspehu dala je i agencija McCann Zagreb u saradnji sa klijentima Konzum, The Coca-Cola Company i Hrvatski Telekom.

„Za nama je veoma uzbudljiva i izazovna godina koju smo, uprkos svemu, završili uspešno. Naši timovi su u novim uslovima sa klijentima radili na kampanjama koje su vanrednu situaciju učinile aktivnijom, zabavnijom i sve u svemu podnošljivijom. Zahvalan sam našim partnerima na poverenju i hrabrosti, i svim našim timovima na izvanrednim idejama, posvećenosti i pozitivnoj energiji, koji su učinili da 2021. započinjemo sa novim elanom i entuzijazmom“, rekao je Vladimir Dimovski, CEO McCann Adriatic.

Harjot Singh, global Chief Strategy Officer, McCann, dodao je: „Kreiranje komunikacije koja „radi“, jačanje moći brendova da budu kreativno ubedljivi, istovremeno ostvarujući realni komercijalni uticaj na tržištu – to je ono što klijenti od nas očekuju. Efektivnost je kritična mera vrednosti našeg rada i ove nagrade su posebno važne jer odaju priznanje stvarnom, merljivom uticaju – nečemu čemu smo dosledno posvećeni. Takođe sam zadovoljan jer je ta naša doslednost ponovo prepoznata. Naše partnerstvo sa klijentima, zasnovano na snažnoj zajedničkoj kulturi poverenja i saradnje, predstavlja srž ovog dostignuća. Čast nam je da podelimo ovaj uspeh sa našim timovima i klijentima, posebno u godini izazovnih uslova u kojima smo svi radili. “

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!