Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Effie i IdejaX objedinjuju se u nacionalni festival

REGION – HURA i IAB Hrvatska sredinom maja iduće godine pokreću novi festival, a koji je spoj dosadašnjih festivala Effie i IdejaX. Festival “Dani marketinških komunikacija” osmišljen je kao centralno mesto okupljanja domaćih marketinških profesionalaca i komunikatora iz područja tradicionalnog i digitalnog oglašavanja.
“Ovim festivalom objediniće se dosadašnje manifestacije IdejaX i Effie na jednom mestu uz podizanje nivoa kvaliteta takmičenja i programskog dela festivala, učesnicima će biti ponuđeno još više razmene iskustava i bolje povezivanje unutar marketinške industrije” – ističu organizatori. Festival će trajati tri dana u sklopu kojeg će se održavati brojna predavanja domaćih i stranih stručnjaka, a koji će govoriti o kreativnosti i efikasnosti u klasičnom i digitalnom oglašavanju.
Naravno, kao što je to slučaj bio do sada, u večernjem programu dodeliće se prestižne Effie nagrade za najefikasnije marketinške kampanje, dok će X i MIXX nagrade osvojiti najkreativniji radovi u klasičnom i online oglašavanju.
Značajna promena vezana je uz prijavni rok za Effie, X i MIXX koji će biti otvoren početkom godine za sva tri takmičenja i trajaće nekoliko meseci kako bi svi prijavitelji imali dovoljno vremena za pripremu prijava.

Izvor: Zimo

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!