today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Effie i IdejaX objedinjuju se u nacionalni festival

REGION – HURA i IAB Hrvatska sredinom maja iduće godine pokreću novi festival, a koji je spoj dosadašnjih festivala Effie i IdejaX. Festival “Dani marketinških komunikacija” osmišljen je kao centralno mesto okupljanja domaćih marketinških profesionalaca i komunikatora iz područja tradicionalnog i digitalnog oglašavanja.
“Ovim festivalom objediniće se dosadašnje manifestacije IdejaX i Effie na jednom mestu uz podizanje nivoa kvaliteta takmičenja i programskog dela festivala, učesnicima će biti ponuđeno još više razmene iskustava i bolje povezivanje unutar marketinške industrije” – ističu organizatori. Festival će trajati tri dana u sklopu kojeg će se održavati brojna predavanja domaćih i stranih stručnjaka, a koji će govoriti o kreativnosti i efikasnosti u klasičnom i digitalnom oglašavanju.
Naravno, kao što je to slučaj bio do sada, u večernjem programu dodeliće se prestižne Effie nagrade za najefikasnije marketinške kampanje, dok će X i MIXX nagrade osvojiti najkreativniji radovi u klasičnom i online oglašavanju.
Značajna promena vezana je uz prijavni rok za Effie, X i MIXX koji će biti otvoren početkom godine za sva tri takmičenja i trajaće nekoliko meseci kako bi svi prijavitelji imali dovoljno vremena za pripremu prijava.

Izvor: Zimo

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!