Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Effie Awards 2023: Ovation najuspešniji među agencijama

Sa dve srebrne i jednom bronzanom nagradom iz 6 finala, agencija Ovation bila je i najuspešnija na jučerašnjoj dodeli Effie Srbija Awards, u organizaciji IAA Serbia. Ovo takmičenje posebnu pažnju obraća na doprinos kampanja u poslovanju, prodaji i zdravlju brenda.

Projekti Unicef Srbija – „Kako si, ali stvarno“ i Centar Srce – „Zakazali smo“, nagrađeni su srebrom u kategorijama Non-profit i Small budget, a kampanja Clipsy – „Rispekt za sve što jesi“, bronzanim priznanjem u kategoriji Snacks. Među finalistima, našli su se i projekti Ovationa za klijente Chipsy – „Domaćinski zlatni“ i „Opasna akcija“, kao i za brend Boom Box – „Za čas ovas“.

Iz Ovationa još jednom zahvaljuju žiriju Effie festivala na nagradama, klijentima i članovima pobedničkih timova, ali i agencijama Luna TBWA, Rooster production i drugim partnerima koji su dali svoj doprinos na nagrađenim projektima!

Clipsy – Rispekt za sve što jesi

Unicef – Kako si, ali stvarno?

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!