Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

EBY otvoreno o rebrendingu Victoria’s Secret!

SVET – Brend Victoria’s Secret nedavno je objavio svoj najnoviji rebrending, koji je „anđele“ zamenio „raznovrsnim“ ženama, poznatim aktiviskinjama i modelima, uključujući i fudbalsku zvezdu Megan Rapinoe, Adut Akech koja je izbeglica iz Južnog Sudana i Valentinu Sampaio koja je transrodni model.

Kompanija koja se bavi direktnom prodajom donjeg veša potrošačima, EBY, ipak otvoreno govori o ovom rebrendiranju, naglašavajući važnost davanja značaja svim ženama u svako doba, ne obazirući se da li je to relevantno ili ne.

Kompanija EBY, što je skraćenica za „empowered by you“, osnovana je od strane filantropa Renate Black i glumice Sofije Vergara, a kampanja koja je pokrenuta ove nedelje na društvenim mrežama, odgovor je na rebranding Victoria’s Secret. Fokus kampanje je podsticanje inkluzije modela svih veličina i odbacivanje štetnih standarda lepote.

EBY je osnovan 2017. godine u svrhu osnaživanja žena, kako kroz svoje odevne predmete tako i kroz dobrotvorno partnerstvo. Sa novom kampanjom, cilj brenda je da uporedi vlastiti pristup sa pristupom Victoria’s Secreta u svetlu novog rebrendinga.

Više informacija dostupno je na portalu AdWeek.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!