Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

E-mail važniji od društvenih medija!?

Više od 50% online marketara postavljaju više prioritete na poboljšanje e-marketinške kampanje nego na izgradnju svoje social media zajednice, sudeći po istraživanju Emailvision. Bolje personalizacije e-maila bile su prioritet za 58% online marketara, a pratili su ih 52% onih koji su smatrali da je veći broj pretplatnika njihova glavna briga. Manje od četvrtine ispitanika (23%) smatraju da je povećanje broja e-mail kampanja koje sprovode njihov prioritet.
Jačanje marketinga na društvenim medijima došlo je iza e-mail kampanja sa 22% marketara koji misle da svoje napore u izgradnji društvene medijske zajednice drže kao najveći prioritet. Povećanje broja inicijativa na društenim medijima bio je prioritet za 18%. Poboljšanje kvalitete kampanja za mobilni marketing čini se nepopularno, sa samo 10% marketara smatraju da im je to prioritet. Ispitivanje je sprovedeno u maju ove godine, a uzeta su u obzir mišljena više od 560 online marketara.

Izvor: Media Marketing

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!