today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

E-mail važniji od društvenih medija!?

Više od 50% online marketara postavljaju više prioritete na poboljšanje e-marketinške kampanje nego na izgradnju svoje social media zajednice, sudeći po istraživanju Emailvision. Bolje personalizacije e-maila bile su prioritet za 58% online marketara, a pratili su ih 52% onih koji su smatrali da je veći broj pretplatnika njihova glavna briga. Manje od četvrtine ispitanika (23%) smatraju da je povećanje broja e-mail kampanja koje sprovode njihov prioritet.
Jačanje marketinga na društvenim medijima došlo je iza e-mail kampanja sa 22% marketara koji misle da svoje napore u izgradnji društvene medijske zajednice drže kao najveći prioritet. Povećanje broja inicijativa na društenim medijima bio je prioritet za 18%. Poboljšanje kvalitete kampanja za mobilni marketing čini se nepopularno, sa samo 10% marketara smatraju da im je to prioritet. Ispitivanje je sprovedeno u maju ove godine, a uzeta su u obzir mišljena više od 560 online marketara.

Izvor: Media Marketing

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!