today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

*DRV – Ideje koje izazivaju

Agencija Drive od sada će poslovati pod imenom *DRV. Promena imena praćena je promenom koncepta i načina poslovanja, tako je agencija *DRV full sevice kreativna agencija sa dubokim korenima u digitalu i  širokim repertoarom stručnosti, uključujući kreativne, dizajnerske, brend strategije, digitalne i 360 komunikacione platforme i produkciju. Sve ovo praćeno je promenom „načina razmišljanja“ pa je težnja agencije *DRV da bude izazivač, odnosno, “challenger”, agencija koja svojim radom, kreativnošću, rešenjima, projektima i kampanjama stvara ideje koje izazivaju brendove, ljude i kulturu.

“Mi kreiramo ideje koje izazivaju, a kreiramo ih za brendove koji su, i sami, izazivači. ​Znamo da postoje brendovi i ljudi koji, kao i mi, ne pristaju na status kvo. Takođe, znamo da nije uvek lako, da je ponekad potrebno malo više hrabrosti, inspiracije, podrške i malo više pravih pitanja. Mi smo tu da postavimo pitanja jer želimo da promenimo ustaljene načine razmišljanja. ​Verujemo da stvari mogu biti drugačije, hrabrije, nove i neočekivane i da najbolje ideje nastaju van zone komfora. ​Mi stvaramo u toj zoni i tu želimo da vodimo brendove. U zoni izazova, u kojoj kreativnost čini razliku i stvara uspeh” rekla je povodom ove promene Danka Trbojević, direktorka agencije *DRV.

Novi pristup agencije podrazumeva tri ključna principa u pristupu poslu kako bi bili efikasni: izazov, ne samo u odnosu na klijenta, nego pre svega u odnosu na sebe, posvećenost idejama koje ostvaruju uticaj na društvo, nezavisno od medijskog kanala ili formata, i na kraju, ali ne i poslednje, agilno upravljanje procesima koji omogućava timovima da rade efikasnije i fleksibilnije.

*DRV – drv.agency  je spreman za izazove, da li ste spremni da budete izazvani?

 

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!