today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

DRV agencija osvojila globalnog klijenta ESPRIT

Svetski poznati brend ESPRIT je uspostavio partnerstvo sa DRV Agencijom, pružajući nam priliku da aktivno doprinesemo njegovom povratku na tržište Severne Amerike.

Ovaj kultni brend poznat po šarenom dizajnu, over-sized duksevima i karakterističnom trostrukom „E“ logotipu, poslednjih decenija nije bio prisutan na severnoameričkom tržištu.

Međutim, ESPRIT je nedavno započeo kampanju potpunog osveženja brenda i vratio se na tržište Severne Amerike. DRV Agencija se ponosno priključila ovom projektu, preuzimajući ulogu partnera u ponovnom lansiranju brenda. Agencija je angažovana na potpunom redizajnu web stranice, kreiranju prolećne i jesenje kampanje sa potpuno novim estetskim pristupom, i mnogim drugim kreativnim inicijativama.

„Malo je reći koliko smo ponosni i uzbuđeni zbog prilike da sarađujemo sa Espritom, jednim od najprepoznatljivijih brendova u svetu mode,“ izjavila je Danka Trbojević, Managing Director u DRV Agenciji. „U proteklim mesecima, učestvovali smo u revitalizaciji ovog brenda i postigli smo značajne uspehe u spring/summer kampanji. Imali smo čast da stvaramo oglase za neke od najprestižnijih svetskih magazina, kao što su VOGUE, Cosmopolitan, Elle, GLAMOUR, Hello!, L’OFFICIEL:Trim, itd. Ono što je takođe prilično impresivno jesu i rešenja za čuveni Hudson Yards na Menhetnu, koji je kulturni i komercijalni centar Njujorka. Takođe bih izdvojila i rešenja za brending POP UP radnji u Njujorku i Los Anđelesu. S nestrpljenjem iščekujemo i jesenju kampanju.“

ESPRIT će biti globalno kreiran, dizajniran, osmišljen, i fotografisan u srcu Njujorka, odakle će se proširiti širom sveta. Tim agencije DRV je izuzetno uzbuđen zbog ovog partnerstva i što učestvuje u stvaranju  modernizovane verzije brenda koja donosi svežinu i inovacije na tržište mode.

 

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!