test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Društvene mreže važan deo predsedničke kampanje u SAD

Upotreba društvenih mreža u američkoj predsedničkoj kampanji na ovogodišnjim izborima prisutnija je nego ikada ranije. Lideri demokrata i republikanaca obećali su da će godišnje konvencije ovoga puta biti otvorenije nego što je to ikada bio slučaj.
Društvene mreže korišćene su i u prethodnoj izbornoj kampani 2008. godine, ali u znatno manjoj meri. Tviter je tada zabeležio da je broj poslatih poruka jednak broju poruka koji se danas pošalje za samo šest minuta preko te mreže. Ove godine glavni govori Baraka Obame i Mita Romnija biće uživo prenošeni preko interneta. Izborni štabovi dvojice glavnih kandidatamorali su takodje da prilagode svoju kampanju sajtovima poput Fejsbuka, Tvitera, Jutjuba i drugih.
Društvene mreže pokazale su se posebno pogodne s obzirom na to da su vodeće televizijske stanice i listovi drastično smanjili vreme i prostor koji će biti izdvojen za praćenje kampanje.

Izvor: Beta

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!