today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Društvene mreže ne mogu privući verne čitaoce

SVET – Mediji treba da izgrade jak imidž kako bi privukli verne čitaoce na Internetu, a ne da se oslone isključivo na društvene mreže, saopštio je danas američki Pew Research Center. Oni koji direktno idu na sajt medija provode prosečno tri puta više vremena na tom sajtu, nego kad se informišu preko društvene mreže Fejsbuk.
„Fejsbuk i pretraživači su od suštinskog značaja za komentare na neki određeni članak, ali naši podaci ukazuju da je teško izgraditi odnos s tim korisnicima“, izjavila je direktorka američkog centra Ejmi Mičel i dodala da su najverniji i najozbiljniji čitaoci oni koji direktno posete sajt medija koji ih zanima.
Istraživanje je sprovedeno na sajtovima poznatijih medija kao što su BBC, CNN i Njujork tajms. Većina korisnika interneta koristi tri različita metoda da dođu do medijskih sajtova – direktna poseta sajtu, poseta preko pretraživača i poseta preko neke društvene mreže.
Na mobilnim uređajima, pretraživači se najčešće koriste, jer većina medija nema namensku aplikaciju za direktan pristup sajtu.

Izvor: Beta

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!