today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Drugi rođendan Prve srpske televizije

U beogradskom hotelu „Hajat” proslavljene su dve godine uspešnog poslovanja medijske korporacije „Antena grupe” u Srbiji, u čijem vlasništvu se nalazi Prva srpska televizija. Od 2009. kada je „Antena” preuzela Foks televiziju dogodile su se mnoge promene. Vlasnik „Antena grupe”, Teodor Kirijaku izjavio je: „Od trenutka preuzimanja, Prva srpska televizija ispunila je sva naša očekivanja i veoma smo ponosni na rezultate, a uspeh je zasluga profesionalnog tima, međunarodnog iskustva i podrške investitorima u zemlji koja se sve brže uključuje u evropske tokove.“
„Pričali su mi da je ovo malo i zatvoreno tržište i da je strancima teško da uđu na njega, posebno u oblasti medija, a još teže da postignu uspeh. Govorili su mi: Ako Mardok nije uspeo, kako ćeš ti? Očigledno je da su pogrešili“, dodao je Kirijaku.
Pored predstavnika ove medijske kuće, događaju su prisustvovali predstavnici Vlade Srbije među kojima su bili premijer Mirko Cvetković, ministar unutrašnjih poslova i zamenik predsednika vlade Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić, ministar kulture i informisanja Predrag Marković, zvaničnici, poslovni saradnici, javne ličnosti.

Izvor: Politika

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!