Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Dragan Nenadović novi direktor Prve srpske televizije

Antena Grupa postavila je Dragana Nenadovića za direktora Prve srpske televizije, a Pavela Stančeva za generalnog direktora Antene za jugoistočnu Evropu, saopštila je ta kompanija. Antena za jugoistočnu Evropu pokriva medijske operacije u Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji, navodi se u saopštenju. Nenadović je više od 15 godina radio na televizijama BK, Foks i Prva, a na čelu te televizije zamenio je Dejana Jocića.
Stančev je bio zadužen za strateško planiranje operacija Antena grupe u regionu. On je i generalni direktor televizije Planeta, slovenačkog FTA kanala u vlasništvu Antene i Telekoma Slovenije. Nenadović je, pre nego što je postao direktor Prve srpske televizije, radio kao programski direktor i glavni urednik te televizije, a karijeru je počeo na televiziji BK.
„Tokom profesionalne karijere u Srbiju je doneo neke od najpopularnijih TV formata kao što su ‘Ko želi da postane milioner’ i ‘Pop idol’, dao je svoj doprinos snimanju prve srpske telenovele ‘Jelena’ koja je kasnije prodata u 12 zemalja. Bio je zadužen za kreiranje i implementaciju najgledanijih TV formata na Prvoj“, navodi se u saopštenju. Komentarišući nova imenovanja, vlasnik i generalni direktor Antena grupe Teodor Kirijaku rekao je da je ta kompanija veoma zadovoljna njenim investicijama u jugoistočnoj Evropi i Srbiji.

Izvor: Beta

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!