Dragan Nenadović novi direktor Prve srpske televizije

Antena Grupa postavila je Dragana Nenadovića za direktora Prve srpske televizije, a Pavela Stančeva za generalnog direktora Antene za jugoistočnu Evropu, saopštila je ta kompanija. Antena za jugoistočnu Evropu pokriva medijske operacije u Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji, navodi se u saopštenju. Nenadović je više od 15 godina radio na televizijama BK, Foks i Prva, a na čelu te televizije zamenio je Dejana Jocića.
Stančev je bio zadužen za strateško planiranje operacija Antena grupe u regionu. On je i generalni direktor televizije Planeta, slovenačkog FTA kanala u vlasništvu Antene i Telekoma Slovenije. Nenadović je, pre nego što je postao direktor Prve srpske televizije, radio kao programski direktor i glavni urednik te televizije, a karijeru je počeo na televiziji BK.
„Tokom profesionalne karijere u Srbiju je doneo neke od najpopularnijih TV formata kao što su ‘Ko želi da postane milioner’ i ‘Pop idol’, dao je svoj doprinos snimanju prve srpske telenovele ‘Jelena’ koja je kasnije prodata u 12 zemalja. Bio je zadužen za kreiranje i implementaciju najgledanijih TV formata na Prvoj“, navodi se u saopštenju. Komentarišući nova imenovanja, vlasnik i generalni direktor Antena grupe Teodor Kirijaku rekao je da je ta kompanija veoma zadovoljna njenim investicijama u jugoistočnoj Evropi i Srbiji.

Izvor: Beta


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

1 komentar

Komentari