Dostupna nova, savremenija Blic mobilna aplikacija!

Najčitaniji sajt u Srbiji, prema istraživanjima Gemiusa, od sada ima novu i savremeniju mobilnu aplikaciju. Izašla je najnovija verzija Blic aplikacije koja nudi nove, mnogo bolje funkcionalnosti i veću stabilnost.

Jedna od najpopularnijih aplikacija u Srbiji na Android i iOS uređajima, sa preko million preuzimanja samo na Android operativnom sistemu u novoj verziji donosi mnoga poboljšanja, a iskustvo korisnika sada je brže i bolje zahvaljujući redizajnu koji je prilagođen krajnjem korisniku.

Ovo su pet noviteta na Blic mobilnoj aplikaciji:

1. Korisničko iskustvo je potpuno promenjeno
U novoj verziji aplikacije možete prelaziti sa jedne vesti na drugu jednostavnim pokretom, putem takozvane “svajp tehnologije”. Ova mogućnost primenjena je i na kategorije, pa tako možete u jednom trenutku da čitate o nekom zanimljivom društvenom događaju, a već u sledećem da proverite kako napreduje vaš omiljeni sportski meč.

2. Možete birati kvalitet videa koji želite da pogledate
Video je jedna od omiljenih vrsta sadržaja u Blic aplikaciji, ali sa druge strane i najzahtevniji u pogledu potrošnje interneta. Kako bi korisnicima obezbedili najbolje moguće iskustvo i maksimalno uživanje u snimcima, Blic aplikacija od sada omogućava da izaberete kvalitet videa koji želite da pogledate i sami podesite optimalno iskustvo zavisno od vrste uređaja, brzine i količine interneta kojom u tom trenutku raspolažete.

3. Vi kontrolišete vesti koje dobijate
Saznajte najnovije vesti odmah nakon što su se desile i budite među prvima koji će imati sveže informacije. Nove notifikacije pružaju mnogo više detalja o samom događaju u vidu kratkog opisa i odgovarajuće slike. Ne propustite da u realnom vremenu dobijete informaciju kada se desi neka važna vest, a ukoliko to ne želite, uvek možete isključiti ovu funkciju. Sada vi kontrolišete vesti.

4. Mnogo preglednija foto galerija
Zamislite da se dešava finale velikog muzičkog ili sportskog takmičenja i želite da pogledate fotografije bez odlaska na neku drugu stranu i čekanja da se učitaju sve fotografije. U novoj verziji aplikacije imate mogućnost da jednim klikom na galeriju, u okviru istog ekrana otvorite sve slike i jednostavno skrolujete kroz željeni sadržaj, a potom nastavite da čitate vest.

5. Informacije i BEZ INTERNETA
Idu letnji odmori i sezona putovanja. Nova Blic aplikacija vam omogućava da i najvažnije vesti putuju sa vama. Kada instalirate aplikaciju, ona će se sama ažurirati kada imate internet i pružati vam mogućnost da nakon toga čitate vesti i kada niste online bilo to na plaži, planini ili nekoj drugoj destinaciji.

Blic mobilna aplikacija dostupna je na Play store i App store.

Autor teksta i foto: Blic


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari