Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Domagoj Davidović prešao u Jasno i glasno

REGION – Dugogodišnji igrač na hrvatskoj digitalnoj marketinškoj sceni i operativni direktor Proximityja Zagreb, Domagoj Davidović, početkom februara, prešao je u digitalnu agenciju Jasno i glasno. U Jasno i glasno, koji predstavlja Hrvatsku u International content marketing forumu, Davidović će biti vođa ključnih klijenata, saopštila je ova agencija.
Osim razvojem poslovanja u Hrvatskoj, Domagoj će se i aktivno baviti razvojem novih poslova na inostranim tržištima, a o konkretnim planovima Jasno i glasno će objaviti kroz koji mesec kada zažive projekti na kojima sada rade.
„Odluka za prelazak u Jasno i glasno tim bila je nenadana i spontana, ali i vrlo laka. S Jasno i glasno sam sarađivao pre i svidela mi se energija kao i pristup poslu. Delimo slične vrednosti i to ne samo poslovne. Spoj naših zajedničkih iskustava i znanja vrlo je dobar i raduje me #svedigitlano što ćemo razvijati. Vesele me izazovi koji su postavljeni pred mene i nadam se da ću ih s Jasno i glasno timom uspešno realizovati“, rekao je Davidović.

Više informacija na sajtu Jasno i glasno.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!