today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Dodeljene nagrade za najbolje radijske džinglove

U Domu Omladine u petak dodeljene su nagrade za najbolje džinglove i oglasne spotove koje dodeljuje RAB Srbija. Nagradu „Vrabac“ za najbolju radio oglasni spot u trajanju do 40 sekundi dobio je Radenko Vukas iz Negotina za spot „Ferguson“. Nagradu za najbolji radio oglasni spot u trajanju do 20 sekundi dobila je agencija Communis za oglas „Pioneer – Silence“. Specijani „Vrabac“ za radio džingl po izboru žirija dobio je radio Yu iz Novog Pazara.
Nagradu „Zlatni Vrabac“ za radijski džingl dobile su radio stanice Naxi i Tri, obe iz Beograda. Srebrni „Vrabac“ dobio je Radio Srem iz Rume, a bronzani agencija Poenta. Žiri koji je dodelio nagrade bio je u sastavu Aleksandar Sanja Ilić, Igor Stoimenov i Rade Santrač. Organizatori manifestacije bili su RAB Srbija i IREX Srbija.

Izvor: RAB Srbija

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!