today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Dodeljena KAKTUS ALL STARS priznanja!

Marketing mreža sinoć, na 8. po redu festivalu integrisanih komunikacija KAKTUS by 1664 Blanc, prvi put dodelila je priznanja najuspešnijim stručnjacima iz agencija u Srbiji – KAKTUS All Stars.

Cilj KAKTUS All Stars nagrade jeste da podstakne i motiviše stručnjake iz agencija u Srbiji, ali i ukaže stručnoj javnosti na njihove potencijale, talente i kreativnost. Ovom nagradom, Marketing mreža želi da promoviše profesionalne uzore, ali i da svoj doprinos unapređenju i razvoju kreativne industrije u Srbiji.

Za razliku od drugih strukovnih nagrada na tržištu Srbije koje nagrađuju najuspešnije timove i projekte, među kojima su i tradicionalne KAKTUS nagrade, KAKTUS All Stars nagrađuje i ističe pojedince iz agencija koji svojim radom, kreativnošću, znanjem i veštinama svakoga dana pomeraju granice na tržištu marketinških komunikacija u Srbiji.

Nominovani za KAKTUS All Stars priznanja bili su svi stručnjaci iz agencija u Srbiji koji prijave svoje radove za tradicionalne KAKTUS 2022 nagrade do 20. septembra. 

Priznanje KAKTUS POWER RANGER pripalo je Nataši Bojanić iz agencije Leo Burnett, koja je, zajedno sa svojim timom radila na kampanjama brendova Smoki i Frikom.

Priznanje KAKTUS SUPERSTAR pripalo je Nataši Šarčević iz kompanije Atlantic Štark, koja je, zajedno sa svojim timovima, radila na projektima brendova Smoki i Najlepše želje.

Priznanje KAKTUS CMF – creative motherfucker pripalo je Bojanu Brukneru iz agencije Leo Burnett, koji je zajedno sa timovima radio na kampanjama brendova Heineken, Smoki, Frikom.

Priznanje KAKTUS ORIGIN pripalo je Andrijani Vasić Nikčević  iz agencije Leo Burnett, koji je zajedno sa timovima radila na kampanjama kompanije A1 Srbija.

Priznanje KAKTUS FIRE STARTER pripalo je Vladimiru Simiću iz agencije McCann Beograd, koji je radio na kampanjama kompanija Delhaize, Carnex, Mastercard, Infostud.

Priznanje KAKTUS BIG PICTURE pripalo je Ivani Zeković iz agencije Leo Burnett, koja je zajedno sa timom radila na projektima brendova Smoki i Frikom.

Priznanje KAKTUS PANTONE pripalo je Katarini Jovanović iz agencije Leo Burnett, koja je zajedno sa timovima, radila na projektima Frikom i Smoki.

Priznanje KAKTUS LIKE-SHARE-SUBSCRIBE pripalo je Milici Jovljević iz agencije Konteent Media, a koja je zajedno sa timom radila na projektu Bukvalno za kikiriki.

Priznanje KAKTUS FIRST IMPRESSION pripalo je Nataši Mitrović iz agencije Konteent Media, a koja je zajedno sa timom radila na projektu Bukvalno za kikiriki.

Priznanje KAKTUS BIG SEEN pripalo je Jeleni Milanović iz agencije Konteent Media, a koja je zajedno sa timom radila na projektu Bukvalno za kikiriki.

Priznanje KAKTUS RISING STAR pripalo je Dragani Milačak iz agencije Red Communication. Ulazak u finale KAKTUS Talents takmičenja doneo joj je 1 bod, a dodatna 3 boda dobila je od članova žirija na javnim prezentacijama, koje su održane 19. oktobra.

Ove godine nagrade su dodeljene u 11 kategorija. Spisak finalista i dobitnika po kategorijama, kao i kriterijumi po kojima će se odrediti dobitnici KAKTUS All Stars priznanja dostupni su na sajtu KAKTUS ALL STARS.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!