Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Dobre lokacije domaćeg internet sveta

Treći blok Konferencije o Internetu DIDS 2014 nosi naziv „Dobra lokacija“ i rezervisan je za dobre lokacije na nacionalnim internet domenima .RS i .СРБ. Neke od njih su stvorene i zahvaljujući sredstvima iz 4PI – Programa podrške projketima popularizacije Interneta, koji organizuje RNIDS. Predstavnici domaćih sajtova govoriće o svojim iskustvima i razvojnom putu, a poseban prostor namenjen je za pitanja iz publike i sa Twittera.
Moderator je Ivan Minić, osnivač i direktor firme „Burek.com“. U prvom segmentu pod nazivom „Domen .СРБ dve godine kasnije“ o zanimljivim internet lokacijama na ćiriličkom .СРБ domenu govoriće mr Vlado Đukanović, lingvista i osnivač firme „Leksikom – jezički inženjering“ (www.lexicom.rs). Potom će biti predstavljeno 13 domaćih internet lokacija, podeljenih u tri grupe: medijski sajtovi, internet zajednice i prodavnice na Internetu.
Najposećeniji lokalni medijski sajt u Srbiji www.021.rs predstavlja Slobodan Krajinović, glavni i odgovorni urednik Radija 021 i sajta. O projektu „Medijsko opismenjavanje“, u okviru kog je nastao i sajt www.posmatrac.rs, govori Nenad Milosavljević, osnivač sajta, a realizaciju sajta pomogao je i RNIDS u okviru Konkursa 4PI. Jedan od najpopularnijih portala na srpskom Internetu, www.mondo.rs, predstavlja Daniel Bukumirović, direktor i glavni i odgovorni urednik. O internet portalu TV Prva, www.prva.rs, govori Jelena Anđelić, new business manager.
Segment posvećen internet zajednicama otvara www.gdenapivo.rs, a o njemu i zašto više nema izgovora za neizlazak govori Konstantin Milutinović, osnivač sajta. Ako želite da pišete na razne teme, a bez uplitanja u internet tehnologiju, dovoljno je da se registrujete na www.blogmagazin.rs, o čemu govori Marko Cvetković, osnivač te blog platforme. Volontersku organizaciju „Mozilla Srbija“ i sajt www.mozilla.rs predstaviće Boris Prpić. O muzičkom internet magazinu www.clubbing.rs i drugim aspektima urbane kulture govori Ivan Tanasković, osnivač sajta. Projekat Uprave za digitalnu agendu i organizacije SEE ICT www.startit.rs predstaviće Zoja Kukić, administrator sajta.
Prodavnica na Internetu www.avmarket.rs je zajednički projekat firmi „AVS electronic“ i „Remco Shop“, o čemu govori Ivan Golubović, osnivač sajta. Najveći lanac maloprodaja i na vebu i na zemlji, www.winwin.rs, predstaviće Miloš Obradović, marketing menadžer. O internet prodavnici opreme i rezervnih delova za mobilne telefone www.beomob.rs govori Aleksandar Dmitrović, menadžer sajta. Jednu od najposećenijih internet prodavnica hrane u regionu, www.biospajz.rs, predstaviće Milja Vuković, član internet tima.
DIDS se održava 10. marta, u Hotelu „Metropol“, u Beogradu, u organizaciji Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS). Kao i do sada, besplatan je za sve posetioce, uz obaveznu registraciju koja je omogućena svima koji se prijave korišćenjem e-mail adresa na .RS ili .СРБ domenima, preko sajta na adresama dids.rs i дидс.срб.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!