Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Dobra kreativna ideja je svima razumljiv jezik!

REGION – Iva Hlavka, Managing Director u agenciji Grey Worldwide Zagreb, specijalno za Marketing mrežu govori zašto bi agencije trebale ove godine prijaviti svoje radove na BalCannes, regionalnu reviju najboljih reklamnih agencija i kreativnosti.
„BalCannes je mesto gde se u izuzetno inspirativnom okruženju susrećemo s regionalnim oglašivačima kao i s kolegama iz agencija regije. Imati priliku pokazati i videti ono najbolje od naše regionalne industrije, specifičnost je BalCannesa što ga čini sve važnijim događajem u regiji. Upravo je to jedan od ključnih razloga zašto prijavljujemo radove na BalCannes. Iz godine u godinu se potvrđuje činjenica da je, usprkos specifičnostima svakog od tržišta, dobra kreativna ideja svima razumljiv jezik.
Takođe, smatram da ideja Balcannesa nije isključivo prezentovati vrhunske radove. Ideja je i stvoriti uslove u kojima će se, razmenom stajališta, uvidom u druga tržišta i uopšteno komunikacijom između ljudi koji se bave istom strukom, omogućiti još kvalitetniji i celovitiji pristup svakom pojedinačnom zadatku. U naravi je, naime, svakog tržišta širenje i razmena, kako roba i usluga tako i ideja jer jedino u tim uslovima tržište može opstati i osnažiti se. S obzirom na jezičku, ali i ekonomsku sličnost tržišta gde su i jezičke i kulturne barijere značajno manje.
BalCannes, kao svojevrsni generator ideja i kontakata, na kraju ima za cilj širenje postojećeg tržišta i razvoj još boljih kreativnih ideja što smatram da je u današnjem tržišnom okruženju, možda više nego ikada, potrebno i izuzetno važno.“

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!