Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Disney praznična reklama koja će vas rasplakati!

SVET – Ukoliko uživate u Dizinjevim i Piksarevim ostvarenjima, verovatno ćete uživati i u ovoj kratkoj priči koju je Dizni kreirao da nam ulepša kraj godine.

Diznijev tim je radio na ovome od prošlog decembra, a pošli su od insajta da ljudi u praznično doba najbolje reaguju na predstavljanje porodice, tradicije, ljubavi i aktiviranje nostalgije. I, čini se da su bili u pravu!

Ove emocije su nam još potrebnije u doba kada vlada globalna pandemija i još više žudimo za tim da budemo sa onima koje volimo, a svoja sećanja nesvesno ulepšavamo jer u njima tražimo sigurnost i zaštitu.

Diznijev video pod nazivom „From Our Family To Yours“ se emituje na preko 26 tržišta u Evropi, kao i u Australiji, Severnoj Americi, delovima Azije i na Novom Zelandu.

U videu nema reči, kako bi ga svi, širom sveta, razumeli, a singl koji ga prati, specijalno za ovu priliku, snimila je mlada britanska pevačica, Griff. Novac od kupovine singla ići će Diznijevom humanom partneru Make-A-Wish fondaciji, koja ispunjava želje teško bolesne dece.

Pored toga, Dizni je ohrabrio svoje fanove da na Instagramu, Fejsbuku i Tviteru podele svoje uspomene, koristeći #LoveFromDisney. Za svaku posebnu uspomenu, Dizni će donirati jedan dolar za Make-A-Wish, sve do sume od 100 hiljada dolara. Ko želi, može da se priključi.

Izvor: FCB Afirma

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!