Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Disney praznična reklama koja će vas rasplakati!

SVET – Ukoliko uživate u Dizinjevim i Piksarevim ostvarenjima, verovatno ćete uživati i u ovoj kratkoj priči koju je Dizni kreirao da nam ulepša kraj godine.

Diznijev tim je radio na ovome od prošlog decembra, a pošli su od insajta da ljudi u praznično doba najbolje reaguju na predstavljanje porodice, tradicije, ljubavi i aktiviranje nostalgije. I, čini se da su bili u pravu!

Ove emocije su nam još potrebnije u doba kada vlada globalna pandemija i još više žudimo za tim da budemo sa onima koje volimo, a svoja sećanja nesvesno ulepšavamo jer u njima tražimo sigurnost i zaštitu.

Diznijev video pod nazivom „From Our Family To Yours“ se emituje na preko 26 tržišta u Evropi, kao i u Australiji, Severnoj Americi, delovima Azije i na Novom Zelandu.

U videu nema reči, kako bi ga svi, širom sveta, razumeli, a singl koji ga prati, specijalno za ovu priliku, snimila je mlada britanska pevačica, Griff. Novac od kupovine singla ići će Diznijevom humanom partneru Make-A-Wish fondaciji, koja ispunjava želje teško bolesne dece.

Pored toga, Dizni je ohrabrio svoje fanove da na Instagramu, Fejsbuku i Tviteru podele svoje uspomene, koristeći #LoveFromDisney. Za svaku posebnu uspomenu, Dizni će donirati jedan dolar za Make-A-Wish, sve do sume od 100 hiljada dolara. Ko želi, može da se priključi.

Izvor: FCB Afirma

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!