Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Klikom do uspeha!

REGION – Httpool Cross Channel Ad Network, na inicijativu APROPO – Asocijacije za promociju poslovanja, a u saradnji sa partnerskim firmama Leftor, Sayber i portalom SEEbiz.net – SouthEast Europe Business Network, pokrenuli su pilot projekat online promocije i podrške u razvoju mikro, malim i srednjim preduzećima sa ciljem približavanja mogućnosti internet prezentacije i online oglašavanja u svakodnevnom poslovanju pod nazivom „Klikom do uspeha!“.
U današnjem poslovanju, sposobnost kompanije da prezentuje svoje usluge i proizvode na Internetu rezultira mogućnošću ostvarivanja direktne komunikacije sa klijentima te lakšim pristupom potencijalnim kupcima. Stoga ovaj projekat ima za cilj da se mikro, malim i srednjim preduzećima omogući edukacija iz oblasti novih medija i približe prednosti digitalnog oglašavanja.
Projektom „Klikom do uspeha!“ će se firmama u BiH omogućiti bolji uvid u ovaj direktni vid oglašavanja, poznatiji još pod pojmom “oglašavanja po učinku” (eng. performance based advertising) u kom klijenti plaćaju samo ostvareni klik na reklamu, a prikazivanja reklame dobijaju besplatno, a koji je efikasniji, jeftiniji i donosi veću korist za razliku od tradicionalnog oglašavanja.
Imajući na umu značaj i sve prednosti koje donosi online oglašavanje, pogotovo oglašavanje po učinku, APROPO je pokrenuo projekat promocije firmi koje već imaju kreirane web stranice, a koji se sastoji da za uloženih minimalnih 19.90 KM za prvu kampanju klijenti dobijaju dodatno iznos koji su uložili – potpuno besplatno!

“Ovakav pristup će našim klijentima omogućiti da imaju dupli efekat kampanje, te s obzirom na samu prirodu komunikacije digitalnog oglašavanja koja je dvosmerna, omogućiće im da portfolio svojih prošire za 200 potencijalnih klijenata”, izjavio je Dubravko Grubišić, direktor Httpool Cross Channel Ad Network za Bosnu i Hercegovinu.
“Ovo je moguće, jer je Httpool, kako u BiH, tako i u regiji, razvio mrežu domaćih Internet portala, na kojima se objavljuju reklame naših klijenata, dakle tekstualne ili animirane, a koje korisnike jednim klikom vode direktno na web stranice oglašivača”, zaključuje Azra Mesihović, vođa odnosa sa klijentima u Httpool-u.

Dodatna pogodnost u celom projektu, jeste da će se za sve firme, koje se prikljuće projektu, biti osigurana i promocija u vidu predstavljanja njihove delatnosti na portalu SEEbiz.net, kao i razgovor sa upravom firme – sve potpuno besplatno. “Cilj nam je da domaće firme uvide da u nama imaju pouzdanog partnera u promociji svoje delatnosti, te da je Internet idealan kanal promocije, kojim mogu dosegnuti do svojih kupaca, ali i potencijalnih partnera u zemlji i inostranstvu”, kaže Mirza Hadžić, urednik portala SEEbiz.net.
Korist od ovog projekta će zasigurno imati i domaći Internet mediji, jer se ovim putem direktno pomaže i njihov razvoj, s obzirom da je u velikoj konkurenciji, pogotovo regionalnih i globalnih medija, sve teže doći do oglašivačkih budžeta, bez kojih, na žalost, ova industrija se ne može razvijati.

Više informacija možete pronaći na http://klik.httpool.ba

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!