today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Digitalni budžeti u Srbiji u 2022. povećani za više od 15%

Konferencija Digital Day 2023 održana je u Beogradu, pod sloganom For Better Web. Prvi utisak, koji se nameće nakon što su učesnici saslušali predavače i paneliste konferencije, govori da današnji internet prostor, u kome poslujemo i provodimo sve više vremena, jeste manjkav, ali ima i te kako prostora za dalji rast i razvoj, unapređenje, inkluzivnost i podršku kada su u pitnaju kreativnost, ideje i inicijative.

Đorđe Bukinac iz agencije GroupM je predstavio rezultate IAB AdEx izveštaja za 2022. o stanju digitalnog oglašavanja u Srbiji i Evropi.

Tokom prošle godine, sredstva izdvojena u Srbiji za digitalni advertajzing iznosila su preko 83 miliona evra, uz zabeležen godišnji rast od 15.5%.

Ulaganja u social i video i dalje prednjače, Local Display je zabeležio rast ulaganja prvi put nakon dve godine, ali i dalje je činjenica da su ulaganja po glavi stanovnika među najnižim u Evropi. U Srbiji je ovaj iznos nešto malo više od 12 evra, dok je evropski prosek 115 evra.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!