Digital Takeover 12. marta u Zagrebu!

REGION – Regionalna digitalna konferencija Digital Takeover nastavlja se i u 2019. godini, a održaće se 12. marta u zagrebačkom Cinestaru u Branimir centru. Novo izdanje konferencije donosi još bogatiji program s renomiranim domaćim i internacionalnim stručnjacima i liderima digitalne transformacije te prezentuje širu sliku digitalne transformacije i najnovije trendove.

Poseban fokus konferencije stavljen je na edukaciju, inspirativne primere i uspešna konkretna rešenja za razvoj kompanija koje se digitalnom preobrazbom mogu u punom kapacitetu tržišno pozicionirati te biti efikasne u postupku i efektivne u rezultatu.

Danas je posve jasno da je digitalizacija društva preduslov za uspešnu budućnost, a digitalna transformacija nužan proces bez kojeg nema održivog razvoja. U skladu s time stoji i teza da uspeh i tržišni potencijal kompanija zavise od kompleksne implementacije digitalnih alata unutar celokupnog poslovanja, pritom ne zaboravljajući da upravo pojedinac čini najaktivniju ulogu u tom procesu. Misija Digital Takeovera je osnaživanje aktivne uloge i primene znanja pojedinca u kulturi neprestane disrupcije, transformacije i inovacije, uz snažan uticaj na podizanje svesti o važnosti digitalnog društva u celini.

Više informacija pronađite ovde.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari