Digital Day 2014 u maju u Beogradu

Konferencija Digital Day 2014, pod nazivom „Connected in Motion“, biće održana 7. maja u Domu omladine u Beogradu, najavili su organizatori.
Facebook, Twitter, LinkedIn i Instagram samo su neke od najpopularnijih društvenih mreža koje danas čine svakodnevicu većine nas. Trendovi u konzimiranju i razmeni digitalnih sadržaja, govore da se danas najveći deo komunikacije odvija preko društvenih mreža i to ne više, kao što je to nekada bio slučaj, sa kućnih ili poslovnih desktop i laptop računara, nego sa mobilnih smart telefona i tablet uređaja.
Savremeni potrošač je izložen ogromnoj količini informacija i podataka, od kojih će samo one najzanimljivije i najznačajnije „uhvatiti“ njegovu pažnju. Komunikacija putem novih medija predstavlja veliki izazov za marketinške stručnjake, kome su dorasli jedino oni koji se neprekidno usavršavaju i prate trendove.
Predavači na konfereciji Digital Day 2014 biće svetski priznati stručnjaci digitalnog i interaktivnog marketinga, predstavnici IAB Europe i gosti iz CEE regiona.

Za informacije o mogućnostima sponzorstva obratite se na contact@iab.rs. Više informacija o konferenciji pronađite na sajtu IAB Serbia.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari