Digital 2019 šesti put u Beogradu

Šestu godinu zaredom Color Media Communications organizuje „Digital“, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji #Digital2019, trajaće dva dana – 05. i 06. septembra, i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona, kao i brojne goste iz inostranstva. Konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

#Digital je konferencija na kojoj učestvuju CEO telekoma u regionu i to je jedini skup koji okuplja prve ljude vodećih operatera: MTS, VIP, Telenor, Deutsche Telekom, Orion, Mtl Bugarska.

Konferenciju otvara Nenad Popović, ministar za inovacije i tehnološki razvoj, Branko Ružić, ministar uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije, Kyle Scott, ambasador SAD-a u Beogradu, Mateja Norčič-Štamcar, zamenica šefa Delagacije EU u Srbiji, Subrat Batačardži, ambasador Indije u Beogradu.

Tokom dva dana u okviru panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, o OOH oglašavanju u digitalnom dobu, etici i estetici novog doba.

Saznaćete koji trendovi nas očekuju u produkciji globalnih kanala i VOD-platformi, pričaćemo o istinama i zabludama o “Tviter zajednici”, digitalnoj ekonomiji i savremenom poslovanju, kriznom komuniciranju u javnoj upravi i mnogim drugim temama.

Neki od ovogodišnjih učesnika su: Predrag Ćulibrk, CEO Telekom Srbija; Majk Mišel, CEO Telenor Srbija; Dejan Turk, CEO VIP; Suzana Vasiljević, savetnik za medije predsednika Republike Srbije; Jasmina Stojanov, Nova Communications; Stanislava Pak Stanković, savetnik predsednika Srbije; Radoš Bajić, reditelj, producent, scenarista i glumac; Ana Martinoli, FDU; Ekrem Dupanović, Media Marketing; Lazar Džamić, predavač i marketing konsultant; Nikola Vrdoljak, WMF; Ivan Lalić, Mikser House; Marija Vicić, McCann Beograd; Dragan Varagić, digital ekspert; Slobodan Georgijev, novinar; Zlatko Crnogorac, UK Parobrod; Ksenija Vučić, TV Pink; Bojana Maljević, glumica; Igor Jurić, fondacija „Tijana Jurić“ i mnogu drugi.

Detaljnije o programu i govornicima možete pronaći na linku: http://digitalconference.rs/sr/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari