Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Digital 15. i 16. septembra u Beogradu

Treću godinu zaredom Color Press Grupa organizuje Digital, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji #Digital2016 trajaće dva dana – 15. i 16. septembra i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Konferenciju će otvoriti ambasador UK u Srbiji, Denis Keefe. Na temu telekomunikacija jedan od panelista je Dejan Turk, CEO VIP. Nizaće se paneli na interesantne teme – Dolaze li nam uskoro i Uberi za bankarstvo, i Koji će se TV formati gledati u 2017?. U godini Olimpijskih igara, ova aktuelna tema biće zastupljena na konferenciji i to u panelu Sportska prava u godini Eura i Olimpijskih igara. Sve one koje zanima kako će izgledati tržište oglašavanja u 2017. godini mogu da čuju na panelu koji će moderirati Dragan Močević, Prime Communications, Banjaluka.

I drugog dana konferecije nizaće se interesantne teme, od Uloga tradicionalnih i novih medija u Predsedničkim izborima u SAD sa moderatorom Jelenom Obućinom preko Andrije i Anđelke o tome kako su osvojili region do teme „Kako na društvenim mrežama gasimo požare i palimo vatre u srcima kupaca i glasača“ gde će moderator biti Tanja Vojtehovski, sa zanimljivim učesnicima. Učesnik drugog dana konferencije je i Lazar Džamić, marketing konsultant. Segment medija pokriće aktuelne teme, a to su Nacionalni emiteri u digitalnom dobu i Mediji na Balkanu u amosferi novog hladnog rata.

Program konferencije i način prijave možete pogledati na linku www.color.rs/digital2016

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!