Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Devojčica osmislila marketinški plan kompaniji Tesla Motors

SVET – Kanadsko-američki biznismen Ilon Mask, šef kompanije Tesla motors, podržao je marketinški plan devojčice iz petog razreda osnovne škole.

Devetogodišnja Brija, poreklom iz Mičigena, u sklopu školskog projekta pisala je 45-godišnjem Masku. Kopiju Brijinog pisma je na Tviter postavio njen otac Stiven, profesor umetničkog Instituta Mičigena (Art Institute of Michigan).

– Ilone, moja ćerka Vam je napisala pismo u sklopu školskog projekta. Poslala je i-mejl na kompaniju ‘Tesla’, ali sam odlučio i ovde da ga postavim, Hvala! – piše na Tviter nalogu devojčicinog oca.

„Moje ime je Brija i idem u peti razred učiteljice gospođe Esparze. Pišem Vam jer želim da Vam dam predlog za kompaniju“, stoji u uvodu pisma.

„Primetila sam da se ne reklamirate, a mnogi ljudi kod kuće sami snimaju reklame za ‘Teslu’, a neke od njih su veoma dobre. Izgledaju profesionalno i zabavne su. Pa, mislim da treba da pokrenete takmičenje na temu ko može da napraviti najbolju reklamu za ‘Tesla motors’, a pobednička reklama će biti emitovana. Kul stvar je da vi ne morate da utrošite vreme i novac na svoje oglašavanje“.

„Tesla motors“ je kompanija poznata po svojoj karakterističnoj marketinškoj strategiji, koja isključuje reklame i nema direktora marketinga. Mask, koji je strastveni korisnik društvenih mreža, primetio je kopiju Brijinog pisma na Tviteru i odgovorio njenom ocu: „Hvala za divno pismo. To zvuči kao odlična ideja. Tako ćemo i uraditi!“.

Izvor: RTS

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!