today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Designed By People

REGION – Studio Sonda, međunarodno nagrađivan kreativni studio za dizajn i komunikacije, početkom ove godine pokrenuo je program „Designed By People“.

U sklopu ovog programa koji je prvi u nizu mnogih koji će uslediti, svi zainteresovani imaju prilike postati deo kreativnog tima koji će zajedno sa Sondom, u Sonda Kreativnom centru u Vižinadi, dizajnirati nove skije za proizvođača skija Elan, skijaški brend koji je prepoznatljiv i korišćen u celom svetu.

Za učešće u programu nije potrebno predznanje o dizajnerskim softverima, niti prethodna iskustva, već želja za razvojem i upoznavanjem kreativnih procesa kroz praktičan rad u kojem svako ima priliku ostvariti kreativca/kreativku u sebi, odnosno biti deo procesa koji završavaju konkretnim proizvodom koji se prodaje na policama prodavnica.

Program je besplatan, a podeljen je u sedam faza. Uključuje predavanja/radionice i praktične zadatke te terensku nastavu, uz vodstvo mentora iz Sonde. Radionice će se održavati u Vižinadi, jednom nedeljno, u periodu od 17.2. do 17.3.2022. tokom poslepodnevnih sati.

Iako je namenjen punoletnim osobama, program podrazumeva učesnike različitih dobnih uzrasta, nezavisno o polu, zanimanju, obrazovanju ili dobi. Za učešće je potrebno pravovremeno ispuniti online prijavnicu, a program se održava u grupi od šest učesnika. Rok za slanje prijave je 28. januara u 23.59, a prijavnicu možete pronaći ovde: SONDA DESIGNED BY PEOPLE_Prijavnica.

Rezultat saradnje biće Elan skije koje su rezultat timskog rada te koje će biti promovisane u javnosti kao prvi Sonda Designed by People projekat.

Više o programu i uslovima učešća: www.sonda.hr/hr/sonda-i-ti/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!