Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

dentsu Hrvatska i kompanije partneri podržali Pride

REGION – Agencija dentsu Croatia najavila je kampanju u kojoj se ‘dentsu & prijatelji’ okupljaju kako bi podržali i proslavili Pride u Hrvatskoj.

Kampanja dentsu & Friends pokrenuta je kako bi zajedno sa partnerima proslavili međunarodni i hrvatski mesec ponosa. Pride je LGBTQ+ pokret u kojem se slavi različitost širom sveta. Ideja kampanje potiče iz dentsu Italija, gde je prva kampanja dentsu & Friends realizovana 2021. godine. Dizajn za kampanju napravljen je u agenciji dentsu.

Glavna poruka kampanje je Različitost sve čini lijepim.

Dentsu je okupio brendove i organizacije za kampanju u Hrvatskoj koja traje u junu. Kao pobornici kampanje, pridružili su se Mastercard, Electrolux, Wiener osiguranje, Intersport, Kiehl’s, a cela kampanja odrađena je pro bono.

COO dentsu Croatia, Vjekoslav Srednoselec prepoznaje da je raznolikost obvezujući faktor za poslovnu zajednicu na svim tržištima.

 

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!