Dentsu Aegis Network u Hrvatskoj bogatiji za šest novih članova tima!

REGION – Dentsu Aegis Network, jedna od vodećih internacionalnih marketinških grupacija, od ove godine bogatija je za šest novih članova u Hrvatskoj.

Između ostalih, na poziciju account direktora pridružila im se Ivana Žulj, koja je zadužena za rukovođenje account timom i klijentima. Ivana je završila studije anglistike i antropologije, te ima bogato višegodišnje iskustvo u marketinškoj industriji. U prilog tome govori i činjenica da je u Dentsu Aegis Network došla s pozicije account directora u agenciji Universal McCann.

Brigu oko pregovora s medijima preuzela je nova članica tima Branka Maletić, u funkciji trading direktora. Branka je završila Elektrotehnički fakultet u Beogradu te je u svojoj bogatoj karijeri radila na tržištima u celoj regiji. Na poziciji direktora agencije Media S Starcom MediaVest Group Beograd radi od 2006. godine.

U Dentsu Aegis Networka, koji čini više brendova poput medijske agencije Carat Zagreb i digitalne agencije iProspect, kažu da potiču individualni razvoj, a u svrhu zajedničkog uspeha.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari