Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Delhaize Srbija novi klijent agencije McCann Beograd

Kreativna agencija McCann Beograd pobedom na tenderu, održanom u decembru prošle godine, stekla je novog značajnog klijenta, kompaniju Delhaize Srbija.
„Prirodno je da smo za Maxi koji je jedan od najjačih brendova u Srbiji odabrali partnera koji ima kapaciteta da nas podrži u novim poduhvatima koji su pred nama. Verujemo da će ova saradnja proizvesti kvalitativni napredak za obe strane, i za Maxi, i celu I&F McCann Grupu“, ističu u Maxi marketing timu kompanije Delhaize Srbija.
Pred kreativnim timom agencije McCann Beograd veliki je izazov jer se radi o najvećem lokalnom maloprodajnom lancu, koji je deo jedne od značajnijih međunarodnih trgovinskih kompanija. Olivera Perković, Managing Director agencije McCann Beograd kaže da je veliko zadovoljstvo raditi sa značajnim klijentom kao što je Delhaize Srbija i to u kategoriji koja je izuzetno dinamična i aktivna na tržištu i dodaje: „Ovo je nova kategorija za našu agenciju što otvara mogućnosti za oplemenjivanje i razvoj, kako postojećih, tako i novih usluga u saradnji sa klijentom. Verujemo da ce retail scena biti još dinamičnija u periodu pred nama. To stvara prostor za pun doprinos agencije u strateškom i u komunikacijskom domenu i uspehu Maxi brenda”.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!