today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Degordian zapošljava na čak pet pozicija u regionu

REGION – Degordian, međunarodna digital-first agencija, trenutno zapošljava čak pet pozicija u regionu, na svim nivoima senioriteta.

Preovlađujuća nestabilnost u IT sektoru, obeležena smanjenjem budžeta za zapošljavanje i masovnim otkazima, stigla je u naš region, sa primetnim, ali ne i nepredviđenim zakašnjenjem. Degordian je to prepoznao kao priliku da unapredi i diverzifikuje svoj portfolio usluga, uključujući akviziciju srpske agencije za e-commerce. Idući protiv trenda u IT sektoru, ne samo da dokazuju svoju posvećenost rastu, već i daju tračak nade trenutnoj situaciji na tržištu rada.

Primetne su i značajne posledice na tržištu rada – kvalitetne kandidate je postalo sve teže naći i zadržati. Poslodavci više ne drže svu kontrolu u svojim rukama, umesto toga, talenti pažljivo biraju gde će raditi.

Degordian nastoji da popuni pet otvorenih pozicija, uključujući Art Directora i Digital Advertising Team Leada u Beogradu ili Zagrebu, sa minimumom od pet godina iskustva na sličnim pozicijama. Pored toga, traže se Account Manager u Zagrebu i Senior Finance Specialist u Beogradu. U mostarskoj kancelariji je otvorena pozicija Graphic Design Intern za studente koji nastoje da uče i razvijaju se u polju marketing dizajna.

Degordian želi da svojim zaposlenima obezbedi zdravo i prijatno radno okruženje, zbog čega su bili prepoznati i nagrađeni šest puta za najboljeg poslodavca. Ako ste zainteresovani za neku od pozicija i razmišljate o tome da se prijavite, da donesete odluku bi vam mogla pomoći ova stranica koju je Degordian nedavno lansirao, a reč je o transparentnom prikazu zadovoljstva njihovih zaposlenika.

Detaljne informacije o otvorenim pozicijama, uključujući krajnje rokove i uslove, svi zainteresovani mogu pronaći na njihovoj stranici karijera i aplicirati uz motivaciono pismo i CV.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!