Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Degordian se reorganizovao u Degordian One!

Reorganizacija u Degordian One najobimnija je promena u istoriji agencije Degordian, navodi se na njihovom sajtu.

Degordian ima kancelarije u tri zemlje – Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Do reorganizacije, svaka kancelarija je bila nezavisna – sa svojim country menadžerom, P&L i poslovnim ciljevima. Uvek su delili znanje i pokušavali da rade zajedno što je više moguće, ali nisu bili potpuno povezani kroz sve procese i jedinice, navode u agenciji.

Želeli su da budu jedinstveni i da zaista rade zajedno kao jedan tim; zato su odlučili da pređu na novi model – model u kome svi rade kao jedan tim organizovan u jedinice, a ne više u kancelarije.

„Nama nije važno sa koje lokacije neko radi, jer smo na kraju dana svi deo Degordian One – velikog tima koji radi zajedno kako bi našim klijentima pružio najbolje moguće rezultate. Stari model je u početku odlično funkcionisao, ali vremenom smo počeli da vidimo sve više prepreka. Činjenica je da je naša ponuda usluga postajala sve složenija i već je veliki izazov razviti usluge od nule jednom, a kamoli nekoliko puta kako smo to radili. Morate razmišljati o svakom aspektu, od pristupa, znanja, iskustva do talenta itd. Sve u svemu, to je vrlo komplikovana tema za rešavanje, a naš stari model nije olakšao ove promene“, navodi se na sajtu.

Kako će izgledati Degordian One?
Umesto da se fokusiraju na kancelarije – kao što smo to radili ranije – sada se fokusiraju na jedinice, što je u osnovi njihova nova organizaciona struktura.

Trenutno imaju četiri posebne jedinice:
Performance marketing
Brand communication
Production
Employer branding

„Na primer, umesto nekoliko Performance marketing timova koji rade nezavisno u odvojenim kancelarijama, sada imama jedan ujedinjeni Performance marketing tim u mnogo većoj i jačoj saradnji. Kada nabavimo projekat, nije važno na čijem se tržištu klijent nalazi jer će najbolji tim i najbolja osoba preuzeti. Takođe, postoji veća šansa za naše ljude (iz različitih kancelarija) da rade na određenom projektu. Slično, kada zapošljavamo, više nije važno gde ćemo zaposliti novu osobu; jedino što je važno je pronaći najbolje moguće talente. Zato ćemo imati još više procesa selekcije u kojima ćemo tražiti ljude za rad u bilo kojoj kancelariji ili na daljinu“.

Ceo tekst pročitajte na sajtu agencije Degordian.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!