Degordian pokrenuo novi program edukacija – Detangled

REGION – Degordian je pokrenuo novi program edukacija pod nazivom Detangled.

Za razliku od drugih programa edukacija na koje često nailazimo, Detangled predavanja neće se naplaćivati, a u Degordianu imaju jasan stav zašto je to tako.

Daniel Ackermann, Co-Founder i CEO, objasnio je šta stoji iza takve odluke: “U Degordianu još od samih početaka verujemo u snagu kontinuirane edukacije. Želimo stalno pomerati svoje granice i napredovati. Redovno (dogodilo se i svaki dan) imamo edukacije i radimo na ovome. No, želeli smo otvoriti ovaj segment i omogućiti prijateljima da se uključe u naše edukacije i zajedno s nama pomeraju granice. I zato smo lansirali Detangled – Degordianov program edukacija. Ideja je da svake dve do četiri nedelje imamo nova predavanja. Fokusiraćemo se na najkvalitetnije stvari, pratiti i približavati najaktuelnije trendove na zanimljiv i dinamičan način.”

Trenutno su u planu tri predavanja, a prvo pod nazivom “Seinfeld i kreativna strategija; Kako iz ničega napraviti sve” održano je 19. novembra pod palicom njihovog kreativnog stratega Mateja Brnardića.

Iz Degordiana najavljuju da se nova predavanja već pripremaju i pozivaju sve da im se pridruže u učenju i poručuju da smo svi zajedno snažniji ako znamo više. Više informacija o edukacijama na https://detangled.degordian.com/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

1 komentar

Komentari