Degordian petu godinu za redom “Najbolji poslodavac”

REGION – Zahvaljujući posebnoj pažnji koju posvećuju zadovoljstvu zaposlenih, njihovim benefitima i radnoj kulturi, Degordian je čak peti put za redom osvojio nagradu “Najbolji poslodavac”.

Na nivou grupe koju čine Degordian, Mediatoolkit i Bornfight, nagrađeni su čak osam puta, više nego bilo koja druga agencja ili grupa koja posluje u Hrvatskoj. Ova nagrada dolazi kao veliko priznanje svakom poslodavcu, posebno ako se uzme u obzir trenutna situacija na tržištu rada kada je sve teže privući, ali i zadržati kvalitetne zaposlene.

Istraživanje zadovoljstva sprovodi se svake godine u organizaciji portala MojPosao, u njemu učestvuju svi zaposleni koji potpuno anonimno ocenjuju zadovoljstvo radom u kompanijama.

Petra Murgić, vođa sektora za ljudske potencijale u zagrebačkom Degordianu, tom je prilikom otkrila šta svima njima znači ovo priznanje:
“Jako smo sretni i ponosni što smo još jednom primili ovu nagradu! Puno se truda, vremena i ideja ulaže svakodnevno da bi Degordian bio što bolji poslodavac i mesto za rad. Podstičemo kulturu saradnje, otvorenosti, komunikacije, znanja, kvalitete i u svemu tome i zajedništva. Mislim da je ova nagrada velika potvrda i motivacija za dalje. Ponosna sam i srećna što radim u agenciji koja želi uvek biti najbolji poslodavac i što je sektor za ljudske potencijale bitan deo svih procesa. Ovu nagradu smo proslavili zajednički sa svim zaposlenima, a sada idemo dalje kreirati još bolji Degordian.”


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari