Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Degordian kreće sa novim i unapređenim izdanjem Detangled edukacija

REGION – Besplatan program edukacija Detangled, koji je pre dve godine pokrenula agencija Degordian, nakon perioda pauze ponovo kreće u novom izdanju. Osim što će se sve održavati online, novost je da uvode i panele na kojima će učestvovati brojni zanimljivi gosti iz industrije.

Stručnjaci iz Degordiana pokrenuli su ovaj besplatan program edukacija s ciljem deljenja znanja jer i sami već godinama neguju kulturu učenja kroz brojne edukacije koje održavaju interno u agenciji. One najbolje su tako odlučili učiniti javnim i otvoriti ih za sve koji žele učiti i biti u toku sa svim novim marketinškim trendovima. Njihova je želja edukovati što više ljudi, nadahnuti ih, motivisati i inspirisati kako bi i sami nastavili istraživati te razvijati sebe i svoju okolinu.

Za razliku od prvih Detangled edukacija koje su se održavale u njihovim prostorima,  lokacija sada više neće biti prepreka za učešće jer se ceo program održava online, a dodatna novost i prednost novog formata Detangled edukacija je i to što će na njihovoj web stranici nakon održavanja uživo, biti dostupne snimci koje će moći naknadno pogledati.

U novu sezonu kreću sa panelom u kojem će ugostiti Ivu Novaka, koji radi kao Global Head of Growth Marketing u prvom hrvatskom unicornu – tvrtki Infobip, dok će moderator biti Daniel Ackermann, CEO Degordiana.

Panel Growth Marketing on a global scale: A case of Infobip održaće se online, 20. oktobra u 16 sati. Razgovaraće o izazovima i iskustvima koje je Ivo Novak stekao razvijajući Growth Marketing na globalnom nivou,  o inbound i account based marketingu te marketing automatizaciji. Idealna je ovo tema za sve startupove, IT kompanije, B2B kompanije, ali i za sve ostale Sales i Performance oriented kompanije i pojedince unutar njih.

Osim toga, već su otvorene prijave za ostale nadolazeće edukacije i panele. Za sve one koji pripremaju kampanje ususret Black Fridayu, pripremili su korisnu edukaciju pod nazivom Social Commerce: novi način skaliranja Ecommerce poslovanja, koju će 3. novembra održati njihov vođa Performance marketing tima – Matej Jelić.

U novembru nas očekuje i jedan zanimljiv webinar Employer branding strategija u praksi u sklopu koje će ugostiti Marinu Jurić, HR business partnerku iz Addiko banke, koja će s Ivom Majstorović, Employer branding direktorkom iz Degordiana, podeliti iskustvo rada na stvarnom primeru krojenja employer branding strategije za Addiko banku.

Influencer marketing još je jedna od gorućih tema kojom će se baviti na Detangledu.  Tačnije, u najavi je i webinar Društveno odgovoran influencer marketing u kojem će ugostiti poznatu hrvatsku influencerku Nanu Nadarević, dok će uz nju svoje znanje podeliti duo iz Degordiana, PR manadžerka Mia Bušić i Account Executive Filip Vujić.

U Degordianu nastavljaju nove edukacije, a sve detalje i novosti možete saznati na Detangled web stranici.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!