today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Degordian je lansirao svoj prvi podbrend – upoznajte Builtt, development agenciju!

Nastavljajući organizacijsko restrukturiranje nakon nedavnog repozicioniranja na tržištu iz strateško-kreative u digital-first agenciju, Degordian je doneo stratešku odluku da svim svojim unitima omogući da se pozicioniraju u podbrendove pod umbrellom svog poznatog i na tržištu etabliranog brenda. Danas je lansiran prvi njihov brend. Upoznajte Builtt – development agenciju!

Ko je Builtt?

Builtt je development agencija Degordiana, ujedno njihov Digital Production sektor, koji je početkom ove godine značajno osnažen akvizicijom srpske e-commerce kompanije Shopycode. Tim mergerom nastao je vrlo snažan IT igrač na tržištu specijalizovan za tri područja u: e-commerce, website i product development.

Digital Production sektor, uprskos globalnoj krizi u IT svetu, ove je godine ostvario rast od 31% u odnosu na prošlu godinu, čemu je uvelike pridonela i sama akvizicija. Stvaranjem spin-off brenda, ovaj će se sektor moći dodatno specijalizovati i fokusirati na ostvarenje svoje vizije: biti najbolji svetski dev shop.

Koje područje usluga pokriva Builtt?

Ovim potezom, Degordianova digitalna produkcija imaće mogućnost snažnije se pozicionirati na tržištu kao leader specijalizovan u navedena tri područja developmenta, a istovremeno će delovati pod Degordian umbrellom, što im daje kredibilitet jer se radi o agenciji koja na regionalnom tržištu deluje već gotovo 15 godina.

Kada govorimo o tri vertikale Builtta – ecommerce, website i product development, ekspertiza je neupitna. Naime, Degordian svoj development sektor specijalizovan za izradu web stranica i producta jedna od usluga koje takođe nude, a potvrdu da rade uspešne digitalne proizvode možemo pronaći u njihovom Stethoscopeu, alatu za istraživanje zadovoljstva i angažovanosti zaposlenih, i jedan od najbrže rastućih startupa. S druge strane, akvizicijom Shopycodea, kompanije koja je svoju ekspertizu usmerila na e-commerce, konkretno, Shopify rešenja, osnažena je i treća vertikala te se Builtt sastoji od stručnjaka nišno specijalizovanih upravo za ta tri područja u developmentu kako bi svojim partnerima mogli sa sigurnošću ponuditi najvišu kvalitetu usluge i outputa.

Pritom je bitno istaknuti kako svaka od navedenih vertikala sadrži sklop usluga koji klijentu osigurava full-service: strategiju, development, dizajn, skaliranje i podršku. To znači da, uz razvoj same infrasturkture webshopa, web stranice ili digitalnog proizvoda, klijent može očekivati strateški pristup celokupnom projektu koji ima smisla za njihov business, gotov output spreman za lansiranje, integraciju sa alatima poput Google Analyticsa za praćenje rezultata te, naravno, podršku za optimizaciju tima, održavanje, te sveukupno jednostavan proces od početka do kraja projekta uz pomoć tima project managera i account managera.

Kako je nastalo ime Builtt?

Činjenica jeste da osobe zaposlene u Digital Production unitu zaista grade nešto svakodnevno. Kombinujući različita područja stručnosti, oni grade digitalna rešenja, a digitalna rešenja grade i unapređuju business te priču njihovih klijenata.

U logotipu je nastavljeno korišćenje istog elementa, a u digitalu je osnovna jedinica gradnje – piksel. Stoga logo ima istaknuti piksel kako bi naziv bio jasan i kroz verbalni izraz i kroz vizuelni identitet.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!