Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Degordian akvizirao Shopycode

REGION – Početak 2023. godine na regionalnom tržištu obeležila je akvizicija – Degordian, multinacionalna digital-first agencija, akvizirala je Shopycode, srpsku programersku kompaniju specijalizovanu za e-commerce.

U Degordianovom sektoru digitalne produkcije fokus je stavljen na tri produkcijske vertikale: web, e-commerce i product development. Ambicija je u sve tri vertikale imati vrhunski tim, raditi globalne projekte i nuditi najviši kvalitet. Kako bi se tome još više približili, od 1.1.2023. Shopycode i Degordianov digital production unit postali su jedan developerski tim.

Shopycode je počeo sa radom 2020. i u samo nekoliko godina postao je jedan od leadera u e-commerce developmentu sa portfoliom klijenata iz celog sveta i realizovanim projektima koji variraju od jednostavnijih webshopova do kompleksnih višegodišnjih implementacija.

S druge strane, Degordian ima dugogodišnje iskustvo u izradi različitih digitalnih rešenja: aplikacija, web stranica i alata, uvezanih sa UX i UI rešenjima te progresivnim dizajnom.

Darko Đoković, osnivač Shopycodea, objasnio je šta akvizicija znači za njegov tim: „Shopycode je nastao pre tri godine s vizijom rasta i razvoja tima eksperata sa jasnim fokusom na e-commerce. U svakoj od prethodnih godina, Shopycode je beležio rast veći od 100% u svakom smislu, a zajedno sa tim rasla je i potreba naših korisnika da pored developmenta za koji smo specijalizovani, pružamo i druge usluge koje čine deo e-commerce sistema. Na tragu te potrebe, a sa željom da korisnik dobije najviše na jednom mestu, upoznao sam Daniela i Degordian, i odmah je bilo jasno da delimo istu viziju, cilj, a sada je jasno, i budućnost. Odluka da Degordian akvizira Shopycode sa jedne strane nije bila laka, a sa druge, sve ono što smo želeli napraviti sa Shopycodeom u godinama pred nama, Degordian je već imao, pa je ovo bio troskok u budućnost za Shopycode tim!“

Daniel Ackermann, CEO Degordiana, ispričao je viziju koja stoji iza ove akvizicije: „E-commerce nam je jedna od najbitnijih vertikala te želimo što više vezati svoj rast upravo uz ovu granu digitalne produkcije – kroz kreiranje e-commerce rešenja, no i kroz sam i growth e-commerce. Nikad nam nije cilj napraviti prosečan webshop; cilj nam je napraviti izvanredno iskustvo za samog korisnika i brzorastuće poslovanje za klijenta. Kada sam upoznao Shopycode, odmah sam bio impresioniran. Nivo znanja, iskustva, i sličnosti sa Degordianom mi je bila neverojatna. Jako sam srećan da nam se Shopycode tim pridružuje te sam siguran da će podstaknuti celi Degordian da naraste još jednu stepenicu više.“

Zajedničkim snagama na tržištu se pojavio novi snažan igrač koji klijentima može ponuditi najbolja rešenja iz oblasti digitalne produkcije i pratiti ih kroz sve faze razvoja, implementacije, optimizacije i rasta.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!