Degordian – agencija sa najboljom employer branding strategijom u Hrvatskoj!

REGION – U vreme nedostatka kvalitetne radne snage brendovi više nego ikada moraju ulagati u Employer Branding – strateške aktivnosti brendiranja prema sadašnjim, ali i potencijalnim zaposlenima kako bi izgradili reputaciju poželjnog poslodavca.

Career Centar nedavno je sproveo istraživanje u kome je tražio kompanije s najboljom employer branding strategijom na hrvatskom tržištu, a najboljom se pokazala marketinška agencija Degordian, koja dugogodišnjom brigom o zadovoljstvu zaposlenih te internim i eksternim aktivnostima gradi imidž kvalitetnog poslodavca i prijatnog radnog okruženja.

„Cilj istraživanja je promovisati važnost teme upravljanja employer brandom te isticanje dobrih primera. Employer branding je vrlo zahtevna i opsežna tema, a tiče se gotovo svih organizacijskih procesa koji imaju uticaj na zaposlene i potencijalne kandidate za posao. Timovi koji primenjuju dobre prakse u toj oblasti tako se ujedno i razvijaju jer uče kroz proces smišljanja i implementacije employer brand strategije, ali i direktno pomažu rezultatima i uspehu svojih kompanija,“ rekao je Vladimir Benić iz Career Centra.

Iz Degordiana ističu kako je employer branding dugotrajan proces na kome sistemski rade od otvaranja agencije. Osim kvalitetne web stranice, svoju kulturu kontinuirano prezentuju na svim društvenim mrežama, PR člancima te oglasima za posao kako bi privukli zaposlene koji će se uklopiti u tim.

Spisak svih 25 kompanija sa najboljom employer branding strategijom na hrvatskom tržištu pogledajte ovde.


Oceni tekst

4,50 od 5
Loading...

Komentari