today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

DDB seli sedište agencije u Aziju

Svetska agencija DDB objavila je da će Amir Kassaei, glavni kreativni direktor svetski poznate agencije DDB, preseliti svoj glavni kreativni centar u Šangaj i time prvi put ući u region Azije. Ovaj potez je znak jačanja te svetske mreže kroz nove investicije, novo tržište i predstavlja širenje globalne komunikacije.
John Zeigler, predsednik i izvršni direktor kaže: “Počastvovani smo što smo što će globalni kreativni centar od sada biti u Aziji. Najjači svetski brendovi, takođe, se sele u ovaj deo sveta i zaslužuju prisustvo najboljih kreativaca širom regiona. DDB Grupa Azija Pacifik sada ima tri glavna, regionalna centra i to u Hong Kongu, Singapuru i Šangaju. Ovaj potez glavnog direktora Kinu stavlja na centralno mesto globalnog kreativnog rada i predstavlja jedan od najznačajnijih momenata u istoriji DDB-ja. Svet koji poznajemo se menja i tržišna snaga industrije je sada bez sumnje u azijskom regionu.”
Amir Kassaei jedan je od najcenjenijih kreativaca u svetu. Sa svojim timom osvojio je više od 2000 nacionalnih i internacionalnih nagrada, koje uključuju i 40 Lavova u Kanu u poslednjih 5 godina. Radio je na najvećim kampanjama za poznate svetske brendove kao što su: Allianz, Apple, Adidas, Bosh, Coca-Cola, Mc Donald, Nike, Reebock i Volkswagen.
Često voli da kaže: “Nemoguće nije činjenica, to je samo opcija”.

Izvor: Designed

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!