Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Da li je ovo najbolja reklama za tampone?

Kompanija “HelloFlo” pokrenula je 28. jula neobičnu kampanju kako bi reklamirala svoje nove tampone namenjene devojčicama. U pitanju je poseban “paket za prvu menstruaciju” koji osim tampona sadrži i kalendar za praćenje ciklusa kao i poklon-slatkiš.
Celu priču prati reklamni spot koji je, više nego promotivni paket, izazvao pozitivne reakcije na internetu, prenosi američki magazin “Time”. Zvezda reklame je devojčica u letnjem kampu, koja prema sopstvenom priznanju pripada grupi “gubitnika”. Međutim, sve se menja kada postane prva devojčica koja dobija svoju prvu menstruaciju.
O prvoj menstruaciji devojčica govori kao o “medalji za hrabrost” a sebe predstavlja kao Jovanku Orleanku. Ubrzo sve devojčice od nje traže savet pa njena popularnost raste. Do trena kada devojčice ne otkriju HelloFlo pakete.
Iako je reklama kritikovana iz više uglova, veći deo reakcija je prilično pozitivan i hvali način na koji je HelloFlo od ne baš popularne teme napravio priču koja je prihvatljiva devojčicama.

Izvor: B92

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!