Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Concentrix i Webhelp udružili snage u oblasti korisničkog iskustva

Korporacija Concentrix (NASDAK: CNKSC), vodeći globalni provajder usluga i tehnologija korisničkog iskustva (CX), danas je objavila da je zatvorila svoj dogovor sa Webhelp-om i da je integracija dve kompanije u toku. Dok kombinovana kompanija finalizuje svoje trajno ime, ona će poslovati pod trgovačkim
imenom Concentrix + Webhelp.

Ova kombinacija dalje pozicionira Concentrix + Webhelp kao globalnog CX lidera, sa proširenim opsegom generativnih AI rešenja, digitalnih mogućnosti i usluga visoke vrednosti. Takođe, jača svoju CX vrednost od kraja do kraja, sa jednim od najsnažnijih, dobro izbalansiranih globalnih otisaka u industriji kako bi pomogao najboljim svetskim brendovima da transformišu iskustva kupaca i postignu svoje poslovne ciljeve.

„Uzbuđen sam što ću zajedno krenuti na ovo novo putovanje i verujem da smo, sa našim kombinovanim snagama, u jedinstvenoj poziciji da redefinišemo industriju i dizajniramo, gradimo i vodimo budućnost CX-a za naše neverovatne i cenjene klijente. Želim da se zahvalim našim GameChanger-ima širom
sveta koji su ovo omogućili. Zaista sam počastvovan što radim sa tako raznolikim i talentovanim timom“, rekao je Chris Caldvell, izvršni direktor Concentrix + Webhelp.

Kompanija takođe postavlja dva nova člana u odboru direktora, Olivija Duha i Nikolasa Gejsensa, navodi se u saopštenju.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!