Collision 2019 premašio sva očekivanja!

SVET – Konferencija najbrže rastućih tehnologija u Severnoj Americi – Collision, koja se ove godine prvi put održava u Torontu od 20. do 23. maja, zvanično je saopštila da su premašena sva očekivanja i da su sva mesta rasprodata.

Kako su saopštili, očekuju sedam puta veći broj učesnika nego na konferenciji Collision 2018, koja je prošle godine održana u Nju Orleansu. Ovogodišnji Collision takođe donosi dvostruko više govornika, startupa i investitora u odnosu na prošlogodišnju konferenciju.

„Kanadi nedostaju ovakvi događaji i to možemo videti na osnovu nivoa interesovanja već prve godine od kako smo događaj preselili iz SAD-a. Prevazišli smo sva očekivanja, posebno sa spiskom govornika koji će se ove godine pojaviti na konferenciji, novim stejdževima, kao i drugim iznenađenjima koji nas očekuju u maju u Torontu“, rekao je Paddy Cosgrave, osnivač i CEO, Web Summita.

Collision je u Toronto privukao velike međunarodne kompanije, poput AWS, Airbnb, Microsoft, Cisco, Stripe i Slack, KPMG, Volvo, Siemens i Johnson&Johnson. Više informacija o Collision 2019 pogledajte ovde.

Web Summit koji se ove godine održava od 4. do 7. novembra u Lisabonu, već je objavio spisak prvih 200 govornika a možete ih pogledati ovde.

Priredio: Vuk Mitić


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari