Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Čoko-bOn!

REGION – Kompanija Tele2 i agencija Bruketa&Žinić OM osmislili su i kreirali novu kampanju u cilju promocije Knock-out tarife. Ovaj put Tele2 izlazi sa ponudom za bonaše koja sada još dodatno snižava cene poziva i daje puno besplatnih poruka, bez obzira na iznos bona, navodi se na sajtu agencije.
Kako su spotovi već snimljeni (originalni koncept “Frank the Sheep”: agencija Forsman & Bodenfors, Švedska), agencija Bruketa&Žinić OM trebala je da odabere između dva spota sa novim likom – Dickom. Dick je lik sa kojim je svako od nas išao u školu, onaj tipičan štreber koji se previše trudi, a rezultata baš i nema. „Prvi je izazov bio odabrati ime za Dicka, ime koje će hrvatskom tržištu dočarati sve ono što Dick jeste. Nomen est omen, a u Dickovu slučaju, to je velika želja za dokazivanjem. Dick je postao Željko“, saopštila je agencije Bruketa&Žinić OM. Kako navode, sledeći izazov bio je adaptirati spot u kome Željko nudi razne budalaštine Gregoru koji sistematski odbija njegove sugestije. Gregorov odgovor je uvek prožet jednostavnošću, što je jedna od karakteristika Tele2. Evo i spota:

Ovo je ujedno i prvi spot Tele2 koji ima “živi” telop. Dosadašnje telope povezivala je siva podloga s raznim animacijama proizvoda, ali ovoga puta trebalo je naći načina kako uklopiti proizvod u živu sliku te komunicirati sve prednosti ove ponude. Kako bi se kampanja zaokružila, agencija je iskoristila Željkovu simpatičnu ideju – njegov “Bon apetit” iznedrio je i BTL aktivnosti.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!