Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Coca-Cola Hrvatska i McCann Zagreb predstavili posebne Coca-Cola ambalaže

REGION – Dok Hrvatska željno iščekuje početak utakmice u Sočiju u kojoj će se boriti za polufinale Svetskog prvenstva u fudbalu, Coca-Cola Hrvatska i McCann Zagreb napravili su pravi mali poduhvat i u manje od 48 sati, od inicijalnog briefiranja do finalne realizacije, naciji osigurali nove trenutke neverovatnog užitka i podsetnika na dosadašnje velike pobede Hrvatske na Mundijalu.

“Inspirisani pobedama u Rusiji i kao dugogodišnji sponzor FIFA Svetskog prvenstva u fudbalu, Coca-Cola je odlučila s vernim navijačima proslaviti rezultate hrvatske reprezentacije. Lansirali smo posebnu fudbalsku bocu i napravili četiri etikete na kojima su rezultati svih utakmica naše reprezentacije do sada. Zvuči jednostavno, ali ako se setite da je poslednja utakmica bila pre nekoliko dana, teško je i zamisliti koji je trud svih partnera u procesu bio potreban da bismo ih još u četvrtak uspeli staviti na tržište. Svi ljudi koji su radili na projektu funkcionirali su kao odličan tim – od marketinga, proizvodnje, agencija, do svakog čoveka u distribuciji i prodaji – baš kao i momci na terenu za vreme svake utakmice. Verujemo da ovo nisu poslednje etikete u ovoj liniji i s veseljem čekamo sledeće utakmice!” – izjavila je Vesna Vlahović Dašić, direktorica marketinga Coca-Cola Adria (Hrvatska, BiH i Slovenija).

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!